LOVE

Végre kiderült: ilyen igazából Hajdú Péter és a menyasszonya kapcsolata

Hajdú Péter és huszonöt éves szerelme, Eszter csaknem két éve élnek boldog párkapcsolatban.
  • Szerző: ripost

Hajdú Péter és 25 éves menyasszonya, Eszter közel két éve alkotnak egy párt, de csak ritkán beszélnek a magánéletükről. Most kivételt tettek, és betekintést engedtek a kapcsolatuk legapróbb titkaiba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors interjújából többek között kiderült, hogy a tévés a humorával vette le a lábáról Esztert, ráadásul olyan nagy köztük a harmónia, hogy az együtt töltött évek alatt még egyszer sem vitatkoztak. Bár közös ebük, Denisz nevelésében sokszor nem értenek egyet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

„Még nem is veszekedtünk. Egyedül a magyar vizslánk, Denisz nevelésében nem értünk egyet, de ennyi szerintem kell. Tény, hogy túlságosan engedékeny vagyok a kiskutyával, olyan számomra, mint egy családtag. Ha rosszat csinál, akkor sem szidom meg, mindent megengedek neki. Peti viszont már következetesebb. Ő az ágyba sem engedi be, sőt még annak sem örül, ha éjszaka mellettünk, a földön alszik” – mondta el Eszter.

Hajdútól pedig azt tudhattuk meg, hogy a karantént nem élték meg nehezen, hanem még jobban összekovácsolódtak Eszterrel.

„2019 júniusában jöttünk össze Eszterrel, úgyhogy bő háromnegyed évet töltöttünk együtt karanténmentesen. Egyébként egyáltalán nem éljük meg nehezen a bezártságot, az állandó együttlétet. Nekünk szerintem kifejezetten jót tett a karantén, még inkább összecsiszolódtunk, megismertük egymást, sokat beszélgettünk és elmélyítettük a kapcsolatunkat. Persze ha már tíz éve házasok lennénk, akkor biztosan nehezebben viselnénk a kijárási korlátozást, de minket egyáltalán nem tört meg az, hogy jó ideje ingerszegény környezetben, egymásra utalva kell élnünk” - magyarázta a tévés.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?