LOVE

Édesapja budakalászi kertjében ment férjhez Szinetár Dóra!

A sztárpár, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szombaton, szûk körben és teljes titokban esküdött egymásnak örök hûséget. Mint kiderült, ki sem mozdultak otthonról: az anyakönyvvezető jött házhoz.

Mint ahogy arról a az elsők között már vasárnap beszámolt, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a hét végén összeházasodott.
A Bors információi szerint ráadásul nem is akármilyen körülmények között!

A lap értesülései szerint annyira titokban akarták tartani a dolgot, hogy csakis a legszűkebb család vehetett részt a ceremónián. Még a színésztársak is csak a Facebookról értesültek a nagy hírről, így először csak írásban gratulálhattak a boldog arának.

A szertartást Budakalászon tartották, a szülői ház udvarán, hiszen Dóráék már összeköltöztek Szinetár Miklóssal és Hámori Ildikóval. A meghitt ünnepségnek nevezhető ceremónián a színésznő ismét egy hófehér ruhában állt az "oltár" elé és mondta ki harmadszor is a boldogító igent. Ami pedig még egy csavar a történetben, hogy az anyakönyvvezető házhoz ment, így pedig ki sem kellett mozdulni a diszkrét módon feldíszített - kertből.

A bensőséges szertartáson, mint ahogy azt Szinetár Milkós a lapnak elmesélte, csupán a fiatalok szülei a gyerekek és a közeli rokoni kör lehetett jelen.

– Nagyon boldog vagyok, Dóra és Zalán igazán jól mutatnak együtt. Dóri gyönyörű volt! – áradozott az örömapa, Szinetár Miklós a Borsnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?