LOVE

Csodálatos születésnap: egy héten át ünnepelt Rubint Réka

A fitneszedző ma lett 42 éves, ez az időszak pedig idén rendkívül különlegesen telt számára.
  • Szerző: E.J.

Több napon át ünnepelte a születésnapját Rubint Réka! A népszerű fitneszedző rendkívül szerencsés, hiszen rengetegen szeretik őt: a családja mellett a barátai és a rajongói is felköszöntötték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A meglepetések sorozata már hétfőn elkezdődött, amikor férje, Schobert Norbi olyasmivel lepte meg, amiről Réka már gyermekkora óta álmodozott: az üzletember egy tűzpiros robogóval és egy hatalmas csokor rózsával várta haza a feleségét.

„Igaz, hogy a szülinapom csak vasárnap lesz, de mivel soha nem tudja megvárni az ajándékokkal az adott ünnep napját, így most sem történt ez másként. Csodálatos, piros kis csodával, 42 szál vörös rózsával, és egy isteni cukormentes tortával várt” – árulta el Réka, aki boldogabb, mint valaha.

Kislànykorom òta álmodoztam egy piros robogòròl🛵🥰❤️ ... amikor főiskolás lettem az összeugrált, spòrolt kis pénzemből sikerült vennem egy 10éves, piros kis Polskit🚘 Úgy ültem benne, mint a legújabb Ferrariban, mert az enyém volt és mennyi, de mennyi òrát kellett végigtornáznom érte 🙏 A karantén alatt ezt mondtam Norbinak: “Kicsim! Ha a szülinapomig véget ér a karantén, akkor 1hétig fogom ünnepelni, hogy 42 leszek🤗💃❤️ ... a karantén véget ért🙏 és a Szerelmem nem felejtette el, amit mondtam🙈 Igaz, hogy a szülinapom csak vasárnap lesz, de mivel soha nem tudja megvárni az ajándékokkal az adott ünnep napját, így ma sem történt ez másképp😂😂😂 Ezzel a csodálatos piros kis csodàval, 42szàl ròzsàval és egy isteni cukormentes tortàval várt itthon🎂🥰❤️🥰 Annyira, de annyira boldog vagyok!!! Szeretlek Szerelmem!!! Délután òta a fülemig ér a szám☺️☺️☺️ és le-föl motorozok a hegyen😂😂😂 #birthday #birthdaygirl #42leszek #csodaajándék #köszönöm

Három gyermekétől megható és különleges ajándékot kapott: egy bekeretezett fotómontázst, amelyen a képek a család életének legszebb pillanatait ábrázolják.

A legszebb szülinapi ajándèk❤️❤️❤️ ... pillanatok, melyek soha nem jönnek vissza, de egy életen át a szívünkben őrizzük!❤️ Köszönöm Kicsi Larám ezt a csodás ajándékot!❤️🎁❤️ @laraschobertt #szeretem #szülinapiajándék

„A karantén alatt azt mondtam Norbinak: 'Kicsim! Ha a szülinapomig véget ér a karantén, akkor egy hétig fogom ünnepelni a születésnapomat!' A karantén véget ért, és a szerelmem nem felejtette el, amit mondtam” – fogalmazott Réka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?