LOVE

Nagy a boldogság, bővül Csepregi Éva családja

Csepregi Éva a Facebook-oldalán jelentette be az örömteli hírt. Már nem kell sokat várnia az új családtagra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bővül Csepregi Éva családja! A Neoton Família csinos énekesnője a közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan érkezik hozzá egy négylábú. Az ebbel a minap találkozott először, és úgy tűnik hatalmas a szerelem közöttük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csepregi Éva alig várja az új családtag érkezését

Csepregi Éva alig várja az új családtag érkezését (Fotó: TV2)

Éva már a nevét is kitalálta új társának, a Cavalier King Charles spánielnek: Charlie-nak keresztelte el.

„Döntöttem, újra kutya anyuka leszek. Ő lesz az én kicsi kutyám, Charlie. Hamarosan az enyém lesz” – fogalmazott a Facebook-oldalán Éva, aki így most kap maga mellé egy hű társat.

Nyitott a szerelemre is

Csepregi Éva közel hat éve él egyedül. A Neoton Família aranytorkú énekesnője még nem találta meg az igazi társát, de emiatt egyáltalán nem búslakodik. A sorsra bízta magát, így ha az élet úgy rendeli, ő nyitott egy új kapcsolatra.

„A szerelem nem rajtam múlik. Ha a csillagokban úgy van megírva, hogy egy társat szánnak mellém, akkor úgyis jön valaki. Még valószínűleg jön egy lelki társam, vagy valaki, akivel szívesen vagyok. Ilyen szempontból nyitott vagyok. Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Jó lenne valakivel őszintén kapcsolatot teremteni” – fogalmazott Éva a LifeTV Ébredj velünk extra műsorában.

 

Drága Barátaim! Döndöttem, újra kutya anyuka leszek. Hála Mustó Anikónak, ő lesz az én kicsi kutyám, Charlie. Hamarosan az enyém lesz.

Közzétette: Éva Csepregi2021. február 28., vasárnap

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?