LOVE

10+2 emlékezetes csók, ami egy életre beleégett az agyunkba

Britney és Madonna leszbi csókja, Kim Kardashian és Kanye West bizarr csókos szelfije, John Travolta fura arcra puszija vagy épp Hujber Ferenc és MÁZS váratlan szájrapuszija is azon felejthetetlen pillanatok közé tartoznak, amelyekről a csók világnapján kötelező megemlékezni!
  • Szerző: Ripost

1. Jacko és Lisa-Marie Presley hitvesi csókja

1994-ben Michael Jackson és Lisa-Marie Presley házasságától hüledezett mindenki. Egy percig sem hitte el nekik senki az egészet, ők azonban mindent megtettek, hogy bizonyítsák: márpedig tényleg szerelemből esküdtek. Néhány héttel házasságkötésük után az MTV díjátadó gáláján sétáltak végig kéz a kézben a színpadon, majd a hat éve elhunyt Michael Jackson monológja végén el is csattant az a bizonyos csók, ami még ennyi év távlatában is fájdalmasan hamis.

 

2. A zenetörténelem legemlékezetesebb leszbicsókja

12 évvel ezelőtt csattant el az a bizonyos felejthetetlen csók Madonna és Britney között, a 2003-as VMA gálán. Akkor, amikor még a pop királynője is viszonylag konszolidáltan, a korának megfelelően viselkedett és még azelőtt, hogy Britney önpusztító ámokfutásba kezdett volna. Kettejük nyelves puszija olyannyira sokkolta a sztárvilágot és a nézőközönséget, hogy bár egyből utána Christina Aguilerát is lekapta Madonna, arra bizony már senki sem emlékszik.

3. Angelina Jolie vérfertőző csókja

A 2001-es év legnagyobb sokkját Angelina Jolie és bátyja, James Haven okozták, amikor az Oscar-gála vörös szőnyegén egyszercsak szenvedélyes csókot váltottak. Később kiderült, Jolie imádott édesanyja aznap kapta az első kemoterápiás kezelését, amin a színésznő és testvére végig anyjuk mellett voltak. A csók pedig csak a szoros testvéri összetartozás jele volt. Hát, ők tudják...

4. Adrian Brody Oscar-öröm csókja

2003-ban a színésznek ítélték a legjobb színésznek járó aranyszobrocskát A zongorista című filmben nyújtott alakításáért. Brody annyira boldog volt, hogy örömében egy hosszú, szenvedélyes csókkal köszönte meg Halle Berry-nek, hogy az ő nevét olvasta fel a borítékból.

5. Sandra Bullock esete Meryl Streeppel

2010-ben a Critics' Choice Awardson megosztva kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat Sandra Bullock és Meryl Streep. Bullock hosszú, unalmas és csöpögős köszönőbeszéd helyett, egy váratlan csókkal fejezte ki örömét, amin a közönségen túl, Meryl Streep lepődött meg a legjobban.

6. A csók, ami mindenkit lázba hozott

2012 legmenőbb, legszenvedélyesebb és legpezsítőbb csókja garantáltan Ryan Gosling és Rachel McAdams nevéhez köthető. A pár az MTV Best Kiss nevű díját nyerte el abban az évben a Szerelmünk lapjai című romantikus mozijukért, amit stílusosan egy feledhetetlen csókkal ünnepeltek.

 

7. Hujber és MÁZS váratlan csókja

A Dal 2013-as próbájáról szivárgott ki egy felvétel Hujber Ferencről és MÁZS-ról, akik a Lady Carneval című örökzöldet még emlékezetesebbé akarták tenni. Sikerült!

 

8. Miley Cyrustól szinte már meg sem hökkentünk

Annyi botrányos koncertet tudhat maga mögött a fiatal énekesnő, hogy szinte már meg sem lepődött senki, amikor tavaly februári fellépésén lekapta Katy Perryt.

9. Kim Kardashian nyelves puszija

A teljesítmény nélküli celebség nagyasszonya sem hiányozhat a felsorolásból. A szelfikirálynő első házassági évfordulóján nyelvezett egyet férjével, amit bár ne tettek volna közszemlére.

10. John Travolta bizarr arcrapuszija

Az egyik legfrissebb történet a felsorolásban. Az idei Oscar gálán debütált volna első gyermeke születése után először Scarlett Johansson. A színésznő nagy pillanatát azonban egy másodperc alatt tette tönkre John Travolta, aki indokolatlan arcrapuszijával miden figyelmet azonnal magára terelt. Míg ezt máig emlegeti mindenki, azt már kevésbe tudják felidézni, hogy milyen színű ruha volt Johanssonon.

És amit szintén nehéz feledni:

+1 Jim Carrey megmolesztálta Will Smith-t

+2 Kanye West, mémkirály magát csókolja

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?