LELKIZŐ

Zalatnay Sarolta lányának szomorú vallomása: Nem egy, hanem négy embert kellett elveszítenem

Nemrég hazatért Angliából Cini lánya, Benedek Nikolett, anyja kérésére.
  • Szerző: Ripost

Benedek Nikolett a Best magazinnak adott interjújában elmondta, két testvére is van, akikkel nem tartja a kapcsolatot: Zalatnay Sarolta ugyanis örökbefogadta őt az intézetből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

„Fogalmam sincs, mi az eredeti vezetéknevem„ - kezdte Nikolett, aki hálás anyjának, hogy örökbe fogadta. Mint mondja, egyszer egy lány megkereste, aki ugyanúgy néz ki mint ő, csak neki barna a szeme. Ő árulta el neki, hogy van még egy öccsük is.

„Annyit tudok, hogy anya és apa többször jött hozzám látogatóba. Sokszor egy olyan szobából figyeltek, ahonnan csak ők láthattak engem. Hat-hét gyerekkel voltam ott együtt, az igazgató hölgy pedig mondta anyának: „Sarolta, nézze meg ezt a kislányt! Harmadik napja sír a sarokban, hogy ő senkinek nem kell.” Ez meghatotta. Állítólag hasonlítottam a világhírű színésznőre, Romy Shneiderre. Ez a két dolog pecsételte meg a sorsom„ – vallotta be Nikolett, aki a párválasztásáról is mesélt ezután.

Fotó: Markovics Gábor

„Egyet megfogadtam: olyan embert már nem választanék, akinek gyerekei vannak. Tőlük ugyanis különösen fájdalmas az elválás. Legutóbb nem egy, hanem négy embert veszítettem el így egyszerre” - mondta Nikolett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?