LELKIZŐ

Várkonyi András tragédiája: csaknem mindenét elveszítette a színész

A színész mögött nehéz idők állnak: három év leforgása alatt három családtagját is elveszítette, közöttük imádott lányát, Andreát is.
  • Szerző: ripost

Felesége nélkül minden bizonnyal már összeroppant volna az őt ért tragédiák miatt Várkonyi András. A népszerű színész három év alatt három családtagját is elveszítette: először imádott lányát, Andreát vitte el idő előtt a gyilkos kór, majd öccse és édesapja is távoztak az élők sorából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Várkonyi András

Várkonyi András számos családtagját elveszítette
Fotó: LifeTV

„Erősen megbillentett az, hogy három éven belül elvesztettem a kislányomat, az öcsémet, az apámat, meg még a sorozatot is, ha úgy tetszik, mert ezt sem ünnepként éli meg az ember akárhogy próbáljuk ezt szépíteni. Az az igazság, hogy megkeményítettek ezek a dolgok. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó elhagyni magam, és biztos, hogy ebben nagy segítség a feleségem is. Tulajdonképpen egymásba kapaszkodunk. A félelmünk inkább az, hogy ha valamelyikünk elmegy, akkor mi lesz a másikkal. Akkor már nem biztos, hogy ilyen harmonikus marad az ember” – mondta el a LifeTV-n Joshi Bharatnak Várkonyi András.

A színész fájdalma óriási, de próbál az itt maradt szeretteire fókuszálni, és velük foglalkozni a fájdalom helyett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?