LELKIZŐ

Szulák Andrea őszintén vallott a szakításáról

Még semmi sem végleges, még bármi lehet... - mondta a színésznő, aki beszélt még a terveiről és arról, hogy lánya, Rozina talán hamarosan testvért kap.
  • Szerző: Ripost

A mai napig nehezen beszél a lánya édesapjával való szakításról a rendkívül csinos Szulák Andrea, de a Story magazinnak adott interjújában úgy nyilatkozott, még bármi megtörténhet. Elárulta, egyelőre még nincs rutinja abban, hogy egyedülálló anyaként nevelje a gyermekét.

"A válásról, arról, hogy én egyedül nevelem a lányom, nehéz bármit is mondani, mert manapság ebben semmi különleges nincs.

Talán annyit, hogy semmi nem végleges, még bármi lehet..."

- mesélte sejtelmesen a színésznő.

Ez azt sugallja, hogy talán valóban rendeződött a viszonyuk a gyermeke édesapjával, akivel viharos körülmények között szakított, és akinek hamarosan meg fog születni második gyermeke Agócs Judit színésznőtől.

Akárhogy is alakul, Andrea egyelőre nem tud arra válaszolni, hogy vajon jól neveli-e a kislányát, hiszen tisztában van azzal, hogy ezt majd az idő dönti el.

"Nem tudom, hogyan kell egyedül nevelni egy gyermeket, és azt sem, hogyan kell jól nevelni, csak azt tudom, hogyan kell szeretni. Jól csinálom vagy sem, azt majd az idő eldönti. Évekkel később tudok majd erre válaszolni."

Andrea elárulta, hogy régebben különleges terveket dédelgetett. Ha nem született volna meg a kislánya, Rozina, akkor akár több gyermeket is örökbefogadott volna.

"Akiről lemondtak a szülei, akire nincs szüksége senkinek, aki fölösleges. Éveken keresztül gondoltam arra, hogy majd én megmentem az árvákat, de aztán megszületett a lányom, és más feladatot adott nekem a jóisten. És ez így van jól" - vallotta be, és elárulta, kislányával közösen is gondolkodtak ezen, azonban jelenleg nem érzik erre alkalmasnak az időpontot.

Andrea Rozinának azt tanítja, hogy vannak nála sokkalta rosszabb helyzetben levő emberek, nehéz sorsú gyermekek. A kettejük közti kapocs rendkívül szoros, a színésznő együtt jótékonykodik a lányával, a köztük levő egységet pedig nem bonthatja meg senki és semmi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?