LELKIZŐ

Szívszorító: elvesztett öccse vigyázza L.L. Junior kisfiának álmát

Beköltözött új otthonukba L.L. Junior, s már a kisfia, Lacika is birtokba vehette a saját birodalmát, ahol elhunyt testvére, Dávidka emlékét is ápolják.
  • Szerző: Ripost

A gyerekszoba ajtajára kék betűkkel van kiírva Lacika neve. Az íróasztalon egyelőre csak két fotó sorakozik: egy róla, egy pedig az öccséről, aki pár nap múlva ünnepelné az ötödik születésnapját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Egyértelmű volt, hogy Dávidkáról is kiteszünk képet Lacika szobájába. Egyelőre az asztalon van, de azt kérte, tegyük az ágya fölé, hogy még közelebb legyen hozzá. Mire hazajön az iskolából, fel is teszem majd oda„ – kezdte a Blikknek L.L. Junior. Mindenkinek hiányzik Dávidka, aki már az angyalokkal van. A testvérének is, ez így természetes, szinte nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk róla.”

Junior felesége, Körtvélyessy Kinga két hete kórházban van veszélyeztetett terhesként, s bármelyik nap megszülethet kislányuk, Lili.

„Már csak pár nap, és a kezemben tarthatom a kislányomat. Lacika már mondta, hogy róla is szeretne fotót a szobájába, ez azért nagyon jólesik egy apának” – folytatta Junior, aki úgy döntött, ezúttal bent lesz a szülőszobán.

„Kinga nagyon szerette volna, és az orvos is azt mondta, hogy ez egy örökre szóló élmény. A vírus miatt nem könnyű a helyzet, de az biztos, hogy én ott leszek. Nem tudom még, mi vár rám, remélem, nem kapok sokkot vagy nem leszek rosszul, hiszen támogatnom kell a feleségemet” – mondta Junior.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?