FÜLES

Nem várt fordulat: újraindul a nyomozás L. L. Junior kisfia halálának ügyében

A tanúkat egyenként újra ki fogja kérdezni a rendőrség, miután megdőlt a perdöntő bizonyíték.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn volt L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, Dávidka halálának első évfordulója, amely ennyi idő után sem megnyugvást, hanem vá­ratlan fordulatot hozott. A Bors ugyanis megtudta, hogy a szakértők nemhogy lezárják, tovább folytatják a nyomozást a tragé­dia kapcsán, ami mindenkit meglepett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Új fordulat az ügyben, hogy a tanúkat – a sofőrt, a nejét, a járókelőket, Csilla barátnőit – újra kihallgatják, s korántsem zárják le a nyomozási szakaszt” – kezdte a Borsnak dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje, aki szerint a megdőlt, perdöntő bizonyíték miatt van erre szükség.

Csillát megviselte kisfia elvesztésének évfordulója Fotó: TV2

„Mivel a térfigyelő kamera a kérdéses pillanatban nem arra mozgott, s így sajnos nincs felvétel a történtekről, s a tanúk vallomásai is ellentmondóak, mert ki így látta, ki úgy a történteket, az ügyészség számára a mai napig kérdéses, mi és hogyan történhetett. Emiatt van szükség újabb kihallgatásokra – folytatta a büntetőszakjogász, aki szerint a végeredmény az ügy váratlan fordulata ellenére sem kétséges: azaz, hogy az édesanya – aki vallomása szerint mindvégig fogta kisfia kezét – nem kap börtönbüntetést.”

A Bors kereste Hopp Csillát is, aki nem szeretett volna nyilatkozni, hangjából kihallatszott, hogy az évforduló miatt a poklok poklát éli, s ma is vigasztalhatatlan kisfia hiánya miatt.

Az édesanya egyébként nemrég írásos vallomást tett a rendőrségnek, amiben részletesen beszámolt a végzetes délutánról, amikor Dávidkát halálra gázolta egy autó Zuglóban.

Csillát megviselte kisfia elvesztésének évfordulója

Mint tudott, tavaly augusztus 31-én Csilla két kisfiával és barátnőivel egy zenés programon vett részt a 14. kerületben. Épp hazafelé tartottak, amikor Dávidka a zebránál kirántotta a kezét édesanyja szorításából, s szaladni kezdett bátyja, Lacika után, akit az egyik barátnő már átkísért a túloldalra. Mindeközben egy szabályosan közlekedő autó, benne a 76 éves sofőrrel elgázolta a kisfiút. Az édesanya végignézte Dávidka haláltusáját, amit máig képtelen feldolgozni, s csak na­gyobbik fia tartotta benne a lelket, hogy felálljon a padlóról, s érte tovább éljen.

Az ügy végkimenetelében egyébként L.L. Junior és ügyvédje, Mester Csaba is egyetért dr. Horváth B. Gáborral, s a kezdeti vádaskodások után őszintén re­mélik, hogy Csilla gondos édesanyaként elkerüli a börtönt, s hogy a lehető legenyhébb büntetést szabják ki rá, hogy a rapperrel továbbra is heti váltásban, közösen nevelhessék nagyobbik fiukat, Lacikát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?