SZTÁRDZSÚSZ

Így érzi magát L.L. Junior várandós felesége, miután kórházba került

Körtvélyessy Kinga mindenórás. Most az édesapja beszélt arról lapunknak, lánya hogyan érzi magát.
  • Szerző: BDF

Körtvélyessy Zsolt késői nagypapának érzi magát, és alig várja már, hogy megismerkedhessen első unokájával. Lánya, Kinga cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhes, így a napokban orvosa tanácsára befeküdt a kórházba. A kismama most csak telefonon keresztül tudja tartani a kapcsolatot édesapjával és férjével, L.L. Juniorral is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Tulajdonképpen most már bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Kinga már befeküdt a kórházba is, jól érzi magát, nincsenek nagy fájdalmai. Szemmel tartják. Így a legbiztonságosabb, én is nyugodtabb vagyok. Sajnos nem lehet bemenni hozzá a korlátozások miatt, de természetesen mindennap beszélünk, telefonon hívjuk egymást. Bevallom, izgulok, hogy minden rendben legyen, és egy egészséges, szép kis csodát hozzon a világra a lányom” – mondta el a -nak a színész, aki hozzátette, elképzelhető, hogy a korlátozások miatt közvetlenül a szülés után nem mehetnek majd be az újszülött osztályra.

Fotó: Facebook

„Nagyon necces, Laci is necces, de ahogy ismerem, ő valamilyen úton-módon elintézi, hogy ott lehessen” – magyarázta nevetve. „Kingu apás szülést szeretne, Laci nem annyira, de úgy tudom, már ő is benne van. Remélem, én is be tudok majd menni meglátogatni és megismerkedni a kis unokámmal” – tette még hozzá Zsolt, aki lapunknak azt is megsúgta, apró ajándékokkal készül első unokájának.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?