LELKIZŐ

Balesetéről vallott Stohl András, hosszú idő után megtörte a csendet

A színész évek óta nem beszélt a 2010 májusában okozott karamboljáról, az Újratervezés keddi adásában azonban őszintén vallott az érzéseiről.
  • Szerző: ripost

Őszinte pillanatoknak lehetnek tanúi a nézők az Újratervezés kedd esti adásában, amiben Stohl András kendőzetlenül vall az egyik szereplőnek, Lilinek a kilenc évvel ezelőtti autóbalesetéről.

Fotó: Ripost

A színész akkor ittasan okozott karambolt, amiért később börtönbe is vonult. András évek óta nem beszélt élete ezen nehéz időszakáról, de a Jó zsaru, rossz zsaru című előadása végén az általa meghívott Lilinek elárult egy kulisszatitkot a darabról.

„Képzeld, van benne egy önvallomás rész, amit én Stohl Andrásként mondok el. Ez pedig az a rész, amikor a balesetemről beszélek. Nem tudom, mi volt velem, talán három vagy négy sört ittam meg, de az is kiütött. Ezt direkt úgy mondom, mintha a nézőknek mondanám el, mi volt azon az estén, amikor azt a szörnyű balesetet okoztam. Ez egy kicsit öngyógyító számomra. Estéről-estére újra megélem és kimondom” – vallotta be a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?