LELKIZŐ

Sosem felejti ezt a sértést a magyar színésznő

Andi már gyakorló színész volt, amikor egy próba közben olyasmit mondtak neki, amit még ma sem dolgozott fel teljesen.
  • Szerző: Buster

Balázs Andrea igent mondott a onestoryonephoto.org kérésére és elmesélt egy korábban sosem hallott, számára fájdalmas történetet. A színésznő ugyan erősebb lett az eset következtében, de még ma sem dolgozta fel teljesen az akkoriban érzett értetlenséget és fájdalmat.

"Egy olyan történetet mesélek most el, amit eddig még senkinek sem mondtam el. Engem egyszer egy ember annyira megbántott, hogy elkezdtem nem szeretni magam. Egy olyan darabot próbáltunk épp, amiben rengeteg csaj van. És nem a rendező, nem a kolléganő, hanem a produkcióban részt vevő egyik személy azt mondta nekem az egyik próba után nagyon fellengzősen, hogy én ezzel az alkattal hogy is képzeltem azt, hogy színésznő lehetek?"

- kezdte a színésznő.

"Valószínűleg egy olyan helyzetben, egy olyan periódusban ért engem ez a kérdés, hogy rendesen elgondolkodtam azon: változtatni fogok magamon, mert biztos neki van igaza.

Ez akkor történt egyébként, amikor én már gyakorló színész voltam.

Nem a suli alatt, hanem amikor már igazából játszottam. De egyértelműen ez egy olyan érzékeny helyzetben érkezett, amikor rendesen elgondolkodtam ezen az egészen és elkövettem a legnagyobb butaságot, amit tehettem: nem mondtam el senkinek, hanem elkezdődött egy iszonyatosan gyötrődő folyamat bennem, ami egy olyan görcsös Balázs Andit hozott felszínre, hogy a mai napig elcsodálkozom azon, hogy lehettem ilyen buta"

- emlékszik vissza a törtétekre Balázs Andi, akitől azóta bocsánatot kért az illető, de...

"A legszebb az egészben - és én hiszek ezekben a dolgokban, hogy előfordulhat olyan, hogy egyszer csak a sors így megtekeri a dolgokat… Ezután az eset után pár évvel később összefutottam ezzel az emberrel. Én azóta is és az előtt is folyamatosan játszottam kitűnő rendezők és kollégák között. Az illető megállt velem szemben, és ennyit mondott:

 
Sokat olvasok Rólad, és én nem csak, hogy gratulálok, hanem én bocsánatot is kérek, amiért nem hittem benned

Ez egy elégtétel volt ugyan, de mégis visszahozta azt a rossz érzést, ami a “bántás” pillanatában kialakult. Mert én nem akartam, hogy ő valaha bocsánatot kérjen, nem szerettem ebben az érzésben dagonyázni és azt hittem, hogy ezen túl vagyok. De nem. Ezzel a bocsánatkéréssel pont visszahozta azt a rossz érzést, hogy én valamire alkalmatlan vagyok. Rámosolyogtam és megöleltem. Azóta ha összefutunk sosem néz a szemembe"

- mesélte a blogban a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?