LELKIZŐ

Így néz ki most a tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örs sírja

Az AWS frontembere mindössze 29 éves volt, amikor február 5-én a szervezete feladta a küzdelmet a leukémiával szemben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Siklósi Örs halála az egész országot megrázta, jóllehet mindenki tudta, hogy tavaly júniusban leukémiát diagnosztizáltak nála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így néz ki most a tragikusan fiatalon elhunyt Siklósi Örs sírja

Fotó: MTI

Az AWS frontembere hősies harcot vívott a betegséggel, januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek.

A sors azonban máshogy akarta.

Siklósi Örs február 5-én elhunyt.


Az énekestől február 24-én vettek végső búcsút, ám azt sokáig nem lehetett tudni, hogy melyik temetőben lelt végső nyugalomra. Március elején derült ki, hogy a sírja a Budakeszi temetőben található.

Ebbe a temetőbe látogatott el Örs egyik zenésztársa és egyben barátja Takács Vilmos, aki máig nem tudta feldolgozni az elvesztését.

Drága Örs, bízom benne, hogy hallottad minden felidézett közös emlékünket, amik eszembe jutottak, amíg ott voltam ma a te örök helyeden! Képzeld, csinálok egy szólólemezt, amin neked is kellene énekelned, de majd később bepótoljuk, ha már nem lesz itt több dolgom! Valami finom itallal várj, oké? (Ne kispirossal...) Addig is szeretés!

- írta a Facebookon Vilkó, aki le is fényképezte a sírt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?