LELKIZŐ

Megszakad a szív: közzétették Siklósi Örs utolsó üzenetét

A tragikusan fiatalon elhunyt énekes utolsó gondolatait tették közzé a zenésztársai az AWS hivatalos Facebook-oldalán.
  • Szerző: rp

Február elején az egész országot sokkolta a hír: 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs. Az AWS frontembere leukémiával küzdött, és az utolsó pillanatig hitt a gyógyulásban. Az énekes még tavaly novemberben arról írt az Instagram-oldalán, hogy „hamarosan elmeséli, mi történt vele”, ám az élet közbeszólt. Most Örs zenésztársai úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák barátjuk utolsó üzenetének egy részét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Közzétették az utolsó üzenetét a zenésztársai

Közzétették az utolsó üzenetét a zenésztársai (Fotó: Facebook)

„Januárban telt le a transzplantációjának századik napja, ami a betegség alakulásában egy kritikus mérföldkő, ez alkalomból szerette volna megosztani veletek a történetét. Sajnos erre már nem került sor, de arra gondoltunk, megmutatnánk nektek a tervezett bejelentésének pár gondolatát, hiszen sokat elmond arról, milyen ember is volt Ő valójában” – írták a Facebookon.

„Az egész kezelés során egy hasonlat volt előttem, ami vitt előre: kétféleképpen lehet megmászni egy hegyet. Szenvedhetsz, hogy milyen fárasztó, fáj mindened, és amúgy is minek, vagy pedig bevállalod, hátadra veszed a zsákodat, és teljesíteni akarod a lehető legjobban. Voltam sokszor nagyon lent, átestem pár életmentő műtéten, volt, hogy nem tudtam mozogni, de mindig az élet és az élni akarás vitt előre, akármennyire is rossz volt. Szeretném ezt az üzenetet közvetíteni, hogy az életnél nincs semmi fontosabb. Akármekkora a hegyed, mászd mosolyogva, örülj annak, hogy élhetsz, és ne félig üresnek, hanem félig telinek lásd a pohárban a vizet – idézte fel Örs gondolatait a zenekar.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?