LELKIZŐ

Siklósi Örs temetése: kiderült, hol búcsúztak el az AWS frontemberétől

Az AWS frontembere február elején hunyt el, miután a szervezete hónapokon át küzdött a súlyos betegséggel.
címkék:
  • Szerző: ripost

Február 24-én volt Siklósi Örs temetése. Az AWS frontemberét Budakeszin helyezték örök nyugalomra az AWS frontemberét, aki február elején hunyt el, miután tavaly május óta küzdött a leukémiával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes a visszatérésre készült, új albumra, és arra, hogy a nyilvánosság előtt beszél a betegségéről, mindez azonban már nem adatott meg neki. Végül Budakeszin búcsúztak tőle a szerettei, barátai, hiszen ez volt Örs kedvenc városa, ami nagy jelentőséggel bírt számára.

Siklósi Örs temetése: Budakeszin helyezték örök nyugalomra az AWS frontemberét

Siklósi Örs temetése: Budakeszin helyezték örök nyugalomra az AWS frontemberét.
Fotó: MTVA

„Itt nőtt fel, ide járt iskolába, itt alapították az AWS-t és ide is szeretett volna visszaköltözni idősebb korában. Nagyon szerette ezt a várost. A sírkövére Örs szinte bármilyen dalszövegéből lehetne idézni, rengeteg nagy igazságot fogalmazott meg az évek alatt. Ez csak később készül majd el” – mondta el a Blikknek az énekes jó barátja és menedzsere, Szepesi Nikolett.

A menedzser a lapnak azt is elárulta, hogy szeretnének méltó módon, ezentúl évente megemlékezni Örs munkásságáról, életszeretetéről.

„Úgy gondoljuk, Örs örülne, ha nemcsak a szomorúságról szólna ez az egész, mint inkább az élete megünnepléséről. Szeptemberben született, ezért abban a hónapban minden évben szeretnénk rá emlékezni egy-egy koncert kíséretében. Idén a Budapest Parkban lesz az első ilyen. Az a célunk, hogy ünnepelhessük őt és az életművét. Legyen az egy hatalmas buli, ami neki is tetszene.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?