LELKIZŐ

Schobert Norbert: Embert így még nem hurcoltak meg!

Közel egy hónappal a botrány után sem tudta megemészteni a történteket.
  • Szerző: RIPOST

Egy hónappal a botrány után sem csillapodnak a kedélyek Schobert Norbert körül. A fitneszguru az egyik videójával kavart nagy port, amelyből a közvélemény azt vonta le, hogy Schobert a kismamákat becsméreli. Ezek után pedig nem volt megállás, az emberek valóságos gyűlöletcunamit zúdítottak a családra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Semmilyen sértő jelzőt nem használtam a nőkre. Azt állítottam, a nők ott szúrják el, hogy 30-40 kilót felszednek a terhesség során, ezzel pedig a saját és a baba egészségének is árthatnak. Ha pedig ezt a többletsúlyt évek múltán sem adják le, azzal a házaséletüket is veszélybe sodorhatják. Feltételes módban beszéltem, nem általános igazságokat fogalmaztam meg” – kezdte az egyik hetilapnak Norbi, aki álmában sem gondolta volna, hogy a kijelentése miatt ekkora gyűlöletcunami zúdult rá és a családjára.

”Olyanok rúgtak belém, akikről sosem hittem volna, hogy ilyenre képesek. Óriásit csalódtam az emberekben. Meglepett például egy ismert barátom, aki a Facebookon kezdett szapulni, pedig korábban több tíz kilótól szabadult meg az én tanácsaimmal, mert megkeresett, hogy egy tévéműsor miatt le kell fogynia. Akkor jó voltam, amikor szponzorálni kellett... A kommentelők látták, hogy sok híresség ellenem fordult, ők is felháborodtak, és átmentek aljasba. Gyaláztak, és a gyerekeim meg a feleségem halálát kívánták...„ – árulta el Norbi. Bevallása szerint a családja nagyon nehezen élte meg az elmúlt heteket, gyermekei két napig szenvedtek, mire megértették, mi a helyzet valójában.

”Két napig szenvedtek a gyerekek, aztán elmagyaráztam nekik, hogy ez egy mesterséges gyűlölethullám, hazug szavakat adtak a számba, olyanokat, amiket sosem mondtam. A gyerekeimet és Rékát a közösségi oldalakon támadták. Embert ilyen szinten még nem hurcoltak meg ebben az országban – jelentette ki Norbi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?