LELKIZŐ

Rémisztő hírek, kórházba került Mosolyka!

A kerekesszékes írónő nap mint nap megküzd a legapróbb önálló mozdulatért is, mivel izomsorvadásban szenved. Most kórházban volt, és egyelőre képtelen arról beszélni, ami történt vele.
  • Szerző: ripost

Az elmúlt napokban nem osztott meg semmit a közösségi oldalán Hozleiter Fanny, akit csak Mosolyka néven ismer az ország. A fiatal nő most egy szívszorító bejegyzésben vallott arról, hogy kórházban volt.

"Megviseltek az elmúlt napok. Nagyon. Most már újra van egy kis mosoly, de nem az igazi. Ez még nagyon nem. Még nincs bennem elég erő és az átélt dolgok, ha csak egy pillanatra is végigfutnak a gondolataimon megijeszt. Megijesztettem magam és a szeretteim. De tudtam, hogy maradni szeretnék minden erőmmel, mert van kiért, miért. Még annyi dolgom van, amit szeretnék megtenni. Fogok írni arról, hogy mi történt, de most még erősödöm és igen, minden kedves szó ehhez hozzásegíthet. A sürgősségin egy Lélek mellettem tovább utazott. Erre nincsenek szavak" - írta a Facebookon Fanny.

A kerekesszékes lány alig másfél éves volt, amikor izomsorvadást diagnosztizáltak nála, ami rendszerint korai halált okoz.

Évekkel ezelőtt a szülei sokféle kezeléssel megpróbálkoztak, még külföldön is, de ötévesen így is kerekesszékbe került, azóta pedig biztató szavaival tartja a lelket az embertársaiban.

Fanny az elmúlt időszakból is tanult: még jobban megerősödött benne az elhatározás, hogy soha ne halogassa a teendőit, hiszen senki nem tudhatja, mikor jön el az utolsó órája.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?