LELKIZŐ

Pásztor Anna kitálalt: ezért pattant meg otthonról 16 éves korában!

Az énekesnő és a szülei viszonya nem mindig volt felhőtlen: ő a rock and rollt, a családja egy spirituális közösséget részesített előnyben.
  • Szerző: ripost

Az ATV-n vasárnap este látható #Bochkor című műsorban árult el részleteket a tinédzserkoráról Pásztor Anna. Bochkor Gábor arról kérdezte az énekesnőt és a többi vendéget, hogy mikor váltak igazán önállóvá.

Anna, szokásához híven őszintén elárulta, hogyan zajlott mindez.

Pásztor Anna és szülei kapcsolata nem mindig volt felhőtlen.

Pásztor Anna és szülei kapcsolata nem mindig volt felhőtlen.
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Én eleve pattantam otthonról. Olyan tizenhat éves koromban elmentem, szembe a világgal. Aztán végeztem a gimiben, és nekiindultam a világnak, tizenegy évet töltöttem el a nagyvilágban egyedül. Pedagógus meg író szüleim voltak, nekik sem volt egy fillérjük sem, tehát nem volt mit adniuk anyagilag” – emlékezett vissza a #Bochkorban a vadóc tinédzserévekre az énekesnő.

Anna szülei eközben egy vallási közösségben találták meg a teljességet, de mivel az énekesnő eközben már a rock and roll életmódot kedvelte meg, néhány évre kissé eltávolodtak egymástól.

„Nálunk a szülők is egy metamorfózison mentek keresztül, csak ők a spiritualitásukat keresték, és megtértek egy gyülekezethez. Vehemensen belevetették magukat, én meg ugyanilyen vehemensen a rock and rollba vetettem bele magam. A kettőnek nem volt közös keresztmetszete. Nagyjából mostanában, tizenöt évvel később találkoztunk újra. A viszonyunk jó, a vallási lelkesedésük megszelídült. (...) A mi munkánkat ők sem tartják a legmegfelelőbb életmódnak. (...) Amikor először végig voltunk plakátozva a körúton, lefotóztam és elküldtem anyámnak. Ennyi volt a válasz a telefonba: Afrikában meg éheznek, nem ez a fontos” – árulta el #Bochkor vasárnap esti adásában Pásztor Anna.

Az ATV műsorát a koronavírus-járványra való tekintettel közönség nélkül vették fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?