LELKIZŐ

Őszintén vallott a súlyproblémájának lelki okairól Király Linda

Az énekesnő nem tagadja, hogy korábbi hízásának nem csak testi, de lelki okai is vannak. Linda az ételektől is félt korábban.
  • Szerző: ripost

Lelki okai is voltak Király Linda súlyproblémáinak. Az énekesnő óriási mennyiségű feleslegtől szabadult meg az elmúlt hónapokban, de saját bevallása szerint még 10-15 kilótól szeretne megszabadulni.

Fotó: Szabolcs László

„A fogyás lelki része is egy folyamat, valóban, ami sokszor hosszabb, mint maga a kilók leadása. Ezért a lelkemet is kezelem. Egyrészt hiszek benne, hogy minden betegség lelki eredetű is, másrészt tényleg igaz, hogy amikor elkezdtem fogyni, sokáig még a túlsúlyos Lindát láttam a tükörben. Meditációval edzem az elmém és a lelkem, segít lecsendesedni, befelé figyelni, megismerni magam. Tartja a mondás, hogy a problémákat elfojtjuk, nem mondjuk ki, amit gondolunk. Ilyesmi volt bennem is. Sok mindent elnyomtam, csak mentem előre, ha kitűztem egy célt. Rengeteg és nagyfokú megfelelni akarás, és ebből kifolyólag szorongás volt bennem. Nem mindent engedtem még el ezekből, de azért sokat, és életemben először érzem azt, hogy szeretem és értékelem magam. Mondom, ez nem csak a fogyás eredménye, nem csak a testemre gondolok. Végre önmagam tudok lenni” – mondta el a Borsnak Linda, aki bevallotta, hogy korábban félt az ételektől is.

„A legnehezebb az volt, hogy rendez­zem a kapcsolatomat az étellel. Már szinte féltem az evéstől, mert az volt bennem, hogy én bármit és bár­milyen keveset is eszem, hízom” – árulta el az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?