LELKIZŐ

Összeomlott Brad Pitt

A színész teljesen összetört, és attól retteg, hogy a róla terjedő hazugságok miatt nem láthatja többet a gyerekeit. Pedig állítja: ő semmit nem csinált.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a %% is beszámolt, Angelina Jolie feljelentést tett Brad Pitt ellen, miután a színész állítólag agresszívan viselkedett legnagyobb fiukkal, Maddox-szal a magángépükön.

A nyomozást a Los Angeles-i gyerekvédelmisek átadták az FBI-nak, és közben egyre több olyan hír jelenik meg Bradről, melyek borzasztó fényben tüntetik fel. A The Sunnak viszont sikerült rábírnia Angelináék két alkalmazottját, hogy mondják el, milyen apa is Pitt igazából.

A nevük elhallgatását kérő informátorok nem értik, hogy miért terjesztenek negatív híreket Bradről, ő ugyanis csodálatos apa. Egyszer sem láttak olyat, hogy a színész agresszívan viselkedett volna a gyerekekkel, sőt még kiabálni sem szokott. De az igaz, hogy a gyerekek tőle tartanak jobban. Angie-vel ugyanis úgy döntöttek anno, hogy Brad lesz a "rossz zsaru", így ő osztja a büntetéseket. Amik kimerülnek a tévé vagy tablet megvonásban nagyjából. 

Napok óta nem alszik

Az alkalmazottak azt is elárulták, hogy Brad teljesen összeomlott. Nem alszik napok óta, és olyan koncentrációhiányban szenved, hogy egy kávét nem tudna megcsinálni. Még sosem látták ennyire rossz állapotban. Egyfolytában attól retteg, hogy örökre elveszítheti a gyerekeket, ha Angelina tovább támadja. Õ pedig nem fog tudni úgy élni, hogy nem láthatja élete értelmeit.

Közben az is kiderült, hogy Jolie nemcsak elköltözött a gyerekekkel a közös Los Angeles-i villájukból, hanem egy olyan titkos helyen bujkál, ahol sem Brad, sem a sajtó nem találhatja meg őket. Pitt egyedül neje asszisztensével tarthatja a kapcsolatot, aki felvilágosítást ad neki a gyerekekről, de beszélni nem beszélhet velük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?