LELKIZŐ

Összefogtak a sztárok: Álarcosbálon gyűjtenek a leukémiás kisfiúnak

Vietorisz Áron két hónappal ezelőtt tudta meg, hogy súlyos betegségben szenved.
  • Szerző: Ripost

Súlyos betegségben szenved a 14 éves focista, Vietorisz Áron. A Debrecen DLA U14-es csapatát erősítő kisfiú gyógyulásáért összefogtak a magyar sztárok.

Jótékonysági álarcosbálon gyűjtenek pénzt Áron felépüléséért. LL Junior, Varga Viktor, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Antonyo és Burai Krisztián is fellép a gálaeseményen.

Karácsony másnapján közölték a szörnyű hírt a családdal: az orvosok leukémiát diagnosztizáltak a 14 éves focista Vietorisz Áronnál.

A fiú édesapja a DVSC-től kért segítséget, hiszen Áron betegsége miatt elvesztette a munkáját, 24 órában kell mellette lennie. A magyar zenészek, táncosok, előadóművészek, énekesek és DJ-k egy emberként fogtak össze és egy jótékonysági gálaeseményen gyűjtenek a kisfiú családjának.

"Szociálisan érzékeny vagyok, mióta az eszemet tudom! Hiszek a Jó Istenben és a gyerekek ártatlanságában. Azt gondolom, hogy felelős vagyok azokért a dalokért, amiket előadok. Mint magyar állampolgár, kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulóknak. Mint közszereplő, duplán annyira kötelességemnek érzem mindezt. Mint művész, örülök, hogy felhívhatom a figyelmet a fontos ügyekre”

– mondta el LL Junior, akinek számos előadóművész követi példáját és a jó ügy érdekében színpadra állnak.

"Február 28-án a Story Budapestben mindannyian Áron gyógyulásáért zenélünk, táncolunk és énekelünk. Az esemény teljes bevételét felajánljuk a gyógyulásáért” – mondta el Antonyo, aki Lauerhez és Jabin Petihez hasonlóan aznap este a jó ügy érdekében áll be a pult mögé zenélni.

Ha te is szeretnél segíteni, akár 100 forinttal is, akkor adományodat erre a számlaszámra küldd el:

10300002-10665868-49020016 MKB Bank

Közlemény rovatba írd bele: 28y28k Àron

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?