LELKIZŐ

Öngyilkos lett a 38 éves zenész: a toronyházból vetette a mélybe magát

Lucy Stone a hajszolt munkatempója és a szakítása miatt vetett véget az életének.
  • Szerző: Ripost

Igazi tehetségnek számított a dj-ként dolgozó Lucy Stone, aki kivetette magát egy toronyház 14. emeletéről. A 38 éves lemezlovassal nem sokkal halála előtt szakított a párja, Andre, akivel 5 évig voltak együtt.

#Repost @decadentuae with @repostapp ・・・ This Friday sees the return of loyal @audiotonic resident DJ @lucystoneuk, playing for the first time at their new home @thedekon8dubai @mediaonehotel! Join @audiotonic from 2pm while they bring you 9 hours of House Music Heaven ❤ . Email: [email protected] or call Alex on 0521370817 for table bookings or info . . #audiotonic #THEDEKon8 #mediaonehotel #house #housemusic #techno #electronica #deephouse #techhouse #dj #producer #djlife #djlifestyle #technomusic #electronicmusic #dubai #mydubai #dubailife #dubailifestyle #dubainightlife #dubainight #dubaievents #nightlifedubai #dubaistyle #clubbing #party #technolovers #technofamily

A halála előtti estét a barátaival töltötte, majd küldött egy WhatsApp üzenetet a családjának, amelyben leírta, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd. Pár órával később végzett magával.

A nő lakótársa, a szintén dj-ként dolgozó Katie Hopkins elmondta a rendőrségnek, hogy Lucy kimerült volt, mivel Abu Dhabiban és Dohában is folyamatosan dolgozott és ingáznia kellett. Megfeszített munkatempója volt, ami kikészítette lelkileg és fizikailag is.

#RealHouse #Londoner #FeelGood #Generation #InternationalDJ #LiveLoud #OnTheButton #DJLucyStone #DJ

A barátnője szerint a szakítás is nagyon megviselte. Azért, hogy felejteni tudjon, beleugrott egy másik kapcsolatba is, de azzal a férfival mindössze egy hétig húzták. Ez megint csak visszavetette Lucyt, mert értéktelennek érezte magát.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

 

És ezeket olvastad már?