LELKIZŐ

Önbizalomhiány miatt kezelte tárgyként a nőket a magyar színész

A híresség nagy kanállal falta az életet, bizonyítási vágya miatt sok emberen átgázolt.
  • Szerző: Ripost

Fenyő Iván nem tagadja, volt olyan időszak az életében, amikor kegyetlenül átgázolt mindenen és mindenkin csak azért, hogy saját önbizalomhiányát csökkentse.

A színész a Joshi, a legjobb barát című műsorban vallott múltbéli hibáiról, és 2007-es balesetéről, ami hatalmas lecke volt számára.

Nagyon durva, amit most fogok mondani, de ha az a baleset nem történik huszonnyolc éves koromban, akkor egy vagy másfél év múlva meghalok.

Többel mentem, mint a megengedett, volt egy piros lámpa, amit észre sem vettem" – mesélt a borzalmas hajnalról, és elmondta, a balesetet megelőző éjjel, ahogy mindig, bulizott.

A színész ezt szimbolikusan fogta fel, ma már úgy érzi, az élet egy igazi stoptáblát mutatott neki ezzel, hiszen akkori vad életmódjával több embernek is sérülést okozott.

Ugyancsak őszintén mesélt arról a periódusáról, amikor csak használta a nőket.

"Iszonyúan faltam a csajokat. Nagyon, de nagyon durván. Azt is, tehát a csajokat is!" – mesélte Joshinak, miközben hirtelen rádöbbent, hogyan is beszél egykori szeretőiről. – "Látod, mit mondtam? 'Azt is.' Nem őket, azokat.

Ezek nem emberek voltak, mármint nyilván gyönyörű emberek, lelkek voltak.

Ez önértékelés, önbizalomhiány, 'ki vagyok én'-helyzet volt."

A színész minden téren bizonyítani akarta saját magának, hogy mennyire jól néz ki, milyen tehetséges. Folyamatos megerősítésre volt szüksége ahhoz, hogy elhiggye magáról, sikeres ember, az újabb löketek csak ideig-óráig bizonyultak elégnek.

Iván a sportot is túlzásba vitte, nem csak a csajozást. Idővel mindez túlságosan destruktív lett a számára, de azóta tanult a hibáiból, mára pedig sikerült minden régi botlását a javára fordítania.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?