LELKIZŐ

Nagy Adri szövettani eredményre vár: fontos ügyre hívja fel a figyelmet!

Az énekesnő szerint nagyon fontos, hogy mindenki rendszeresen ellenőriztesse az anyajegyeit bőrgyógyásszal, ezzel megelőzve az esetleges bajt.
  • Szerző: ripost

Fontos ügyre, a rendszeres anyajegy-szűrésre hívta fel a követői figyelmét Nagy Adri! A csinos műsorvezető-énekesnő a közösségi oldalán számolt be a rajongóknak arról, hogy eddig összesen hat gyanús anyajegyet távolítottak el a testéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Adri most a szövettani vizsgálat eredményére vár, de bizakodó, és mindenkit arra biztat, hogy ne halogassák ezt a fontos orvosi vizsgálatot, hiszen az idejében felfedezett betegség gyógyítható!

Nagy Adri az anyajegyvizsgálat fontosságára hívta fel a figyelmet.

Nagy Adri az anyajegyvizsgálat fontosságára hívta fel a figyelmet.
Fotó: TV2

„Eltelt nyolc hónap és újabb három anyajegy került le rólam, jelenleg várom a szövettani eredményeket, bár bízom benne, hogy ezúttal is negatív eredményt kapok! Mégis szeretném felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, ugyanis a melanoma is azon betegségek közé tartozik, ami rendszeres kontroll mellett elkerülhető! Szám szerint ez már a hatodik gyanús anyajegyem, amit eltávolítottak rólam és sejtéseim szerint nem az utolsó. Ehhez bőven hozzájárult a felelőtlen napozás és ritkább esetben igénybe vett szolárium használat is... De fiatalon ki gondolja, hogy bármi baja eshet, főleg, ha gyorsan és szépen barnul... Ha egy tanácsot megfogadtok tőlem, minden napozás alkalmával használjatok megfelelő fényvédőt arcra, testre egyaránt és természetesen kerüljétek a mesterséges barnulás lehetőségét!”- fogalmazott az énekesnő.

A bejegyzés hatására rengetegen írtak Adrinak: sok erőt kívánnak neki, és biztatják, hogy biztos jó eredményeket fog kapni, emellett sokakat inspirált arra, hogy elmenjenek szűrésre, míg mások az anyajegy-szűrés fontosságát erősítették a többi kommentelőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?