LELKIZŐ

Halott barátnője mentette meg Molnár Anikó életét

A híresség hisz a szellemek és az őrangyalok létezésében, elhunyt barátnője ugyanis már többször üzent neki a túlvilágról.
  • Szerző: ripost

Elképesztő történetet osztott meg a Tények Plusz nézőivel Molnár Anikó! Az egykori Nagy Ő a műsorban elárulta: többször is előfordult már, hogy elhunyt barátnője kommunikált vele a túlvilágról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindezt onnan tudja biztosan, hogy egyszer elment egy halottlátóhoz, ahol a médium szájából egy olyan mondat hangzott el, amit Anikó barátnője sokszor mondott. Ez az élmény teljes bizonyítékul szolgált a hírességnek azt tekintve, hogy van egy másik, számunkra láthatatlan világ.

Molnár Anikó hisz az őrangyalok létezésében

Molnár Anikó hisz az őrangyalok létezésében
Fotó: TV2

„A barátnőm halála után voltak arra utaló jelek, hogy van egy másik világ. Nevezhetjük az ő lelküket angyaloknak vagy szellemeknek... Ugyanaz a láthatatlan világ mindkettő és én hiszek benne” – mondta el a Tények Plusznak Anikó, aki üzenetet kapott a halottlátón keresztül a barátnőjétől.

„Ültem és nem hittem el. Annyiszor mondta nekem Zsuzsi ezt a mondatot... Akkor azt mondtam, hogy egészen biztos, hogy létezik egy másik világ, ő pedig egy angyal és vigyáz rám. Hiszen honnan vette volna az a nő Zsuzsi szavajárását?”

Anikót egyszer az elhunyt barátnője mentette meg a halál torkából.

„Az ütközés elkerülhetetlen lett volna, és mégis valahogy megúsztam ezt a dolgot” – fogalmazott Molnár Anikó.

A híresség sokszor mindennapi dolgokhoz kér segítséget az őrangyalaitól: ha parkolóhelyre van szüksége, megkéri őket, hogy gondoskodjanak parkolóhelyről, és állítása szerint tízből kilenc alkalommal sikerül is neki parkolóhelyet találnia.

A Tények Plusz teljes videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?