BIZARR

Rejtélyes üzenet: egy fotós állítja, kommunikálnak vele a szellemek

A férfi új házában kezdte érzékelni a paranormális jelenségeket. Több évig beszélgetett egy szellemmel.
  • Szerző: Ripost

Halálra rémült John Hucker, amikor először fehér felhő jelent meg a lakásában. A férfi azután tapasztalta a rejtélyes jelenséget, hogy megvásárolt egy házat az amerikai Los Angelesben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hucker saját bevallása szerint különös energiát érzett, amikor 1980-ban beköltözött új otthonába. Akkor még azonban nem tulajdonosított nagyobb jelentőséget az eseményeknek. Pár évvel később, 1991-ben egy polaroid fényképezőt kapott ajándékba édesapjától. Természetesen a házban próbálta ki először a gépet, majd az előhívott fényképeken rejtélyes fehér foltokra lett figyelmes.

„Először azt gondoltam, hogy ez biztosan apám vicce. Ő adta nekem a fényképezőgépet” – mesélte hihetetlen történetét John Hucker. Második alkalommal meghívta a házába a barátait, és azokon a képeken is megjelent a fehér füst. Azóta már 12 ezer képet készített a szellem üzenetekről.

Meztelenül balhézott egy férfi a metróban, sokkoló, ami ezután történt – videó

„Kezdetben néhányan szkeptikusak voltak. Mások is kölcsön vették a gépet, de azokon is megjelentek az üzenetek. Bár ahhoz idő kellett, hogy rájöjjünk valóban van értelme a fehér foltoknak” – mondta Hucker a Daily Star oldalának, ahol néhány képet is megosztottak a szellem üzeneteiről.

A férfi állítása szerint ezután a szellem a képeken keresztül kezdett beszélgetést folytatni vele. Továbbá azt is felfedezte, hogy az írások csak a Polaroid Spectra kamerán keresztül jelentek meg, ha Spectra filmet használt. Miután azonban felhagytak a Spectra filmszalagok gyártásával, többé nem kommunikált a szellemmel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?