LELKIZŐ

Most érkezett: lemondta fellépéseit a TV2 sztárja

Metzker Viki az utóbbi időben túlhajszolta magát, aminek sajnos az lett a következménye, hogy belázasodott, ezért otthon kell maradnia.
  • Szerző: ripost

Le kellett mondani az elkövetkezendő összes fellépését a magyar lemezlovasnak! Metzker Viki az utóbbi időben túlhajszolta magát, aminek meg lett az eredménye. Nemrégiben megbetegedett, és bár úgy tűnt, felépült, most újra belázasodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Instagram-oldalán üzente meg a rajongóinak, hogy ágynak esett és ezért nem tud koncertezni.

Metzker Viki lemondta a fellépéseit

Metzker Viki lemondta a fellépéseit (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)

„Kicsit dejavum van… Múlt héten lerobbantam, de kis pihenéssel, gyógyszerekkel, infúzióval helyre tettek két nap alatt. Sajnos ezek szerint ez inkább csak egy pillanatnyi tűzoltás volt a túlhajszoltság enyhítésére. Hajnalban sajnos belázasodtam, amit nem igazán tudunk levinni már egy napja, így azt a döntést hoztuk, hogy a következő 4 fellépésem le kell mondani és most pár napig feküdni fogok egyhuzamban, míg ki nem heverem. Szerencsére most a szervezők mindenben partnerek voltak. Szívem szakad meg, hogy nem lehetek ott a Strand Fesztiválon például, hiszen tudjátok, hogy mennyire szívem csücske. Viszont a test, a szervezet jelez, és most tényleg ideje komolyan venni. Tudom, hogy sok kollégám jár jelenleg hasonló cipőben, mindenkinek kitartást kívánok és mielőbbi gyógyulást! Vigyázzatok magatokra és élvezzétek az utolsó pár napot a nyárból!” – üzente a rajongóinak az Instagram-oldalán Viki.

A lemezlovas rengeteg jókívánságot kapott, és bár sokan csak miatta utaztak le a Strand Fesztiválra, senki nem neheztel rá, hanem a legjobbakat kívánja neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?