LELKIZŐ

Megindító sorok, az emberek kiállnak Hopp Csilla mellett

Ebben a nehéz helyzetben sem hagyták magára a gyászoló édesanyát.
  • Szerző: Ripost

Továbbra is folyik a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka balesete ügyében! Ahogy arról a beszámolt, az ügyészség Csillát és a barátnőjét gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja, hamarosan pedig a vádemelésre is sor kerülhet. Nem csoda, hogy az édesanya a poklok poklát éli át, hiszen amellett, hogy a szeme láttára történt a tragédia, akár börtönbüntetés is várhat rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére ebben a nehéz helyzetben nincs egyedül Csilla! Az Árva Szülők Alapítványának tagjai egy emberként állnak ki az édesanya mellett.

Fotó: TV2

„Nem is tudom felfogni, hogy támadnak. Anyaként a szemed láttára történt a tragédia. Az életed romokban, soha nem lesz már olyan, mint volt! Nem értek egyet az emberekkel, hogy vádolnak. Köszönöm, ha elolvasod, kitartást és sok erőt kívánok!” – írta az egyik gyászoló szülő, akihez rengetegen csatlakoztak. Sőt, kijelentették, Csilla mellett fognak állni, bármi is történjék.

„Már ezzel, hogy elveszítette a kisfiát, megkapta a világ összes fájdalmát! Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja, nem érzi, mi is az igazi fájdalom. Egy fájdalomtól összetört, árva édesanya vagyok én is” – írta egy másik szülő.

És ezeket olvastad már?