LELKIZŐ

Meghalt Belmondo legnagyobb szerelme, mélyre csúszott

Holtan találták otthonában a világ egyik legtragikusabb sorsú színésznőjét, Laura Antonelli egykori szexszimbólumot.
  • Szerző: The_M

Szívfacsaró közleményt adott ki az egyre rosszabb egészségügyi állapotban lévő Jean-Paul Belmondo. A nyolcvankét éves színész nyílt levélben búcsúzott el egykori szerelmétől, Laura Antonellitől, akit hétfőn találtak holtan római otthonában.

A legendás horvát származású színésznő az olasz filmgyártás egyik legnagyobb sztárja volt a hetvenes években. Több mint negyven filmben szerepelt, köztük rengeteg erotikus műben, mert soha nem félt megmutatni hibátlan testét.

A világszerte szexszimbólumként kezelt Laura nyolc esztendőn át élt Belmondóval, és sokáig úgy tűnt, hogy örökre együtt is maradnak. De aztán a színész nem bírta tovább, és elhagyta őt a  hölgy kábítószer-problémái miatt.

Antonelli ezután menthetetlenül megindult a lejtőn. A szakma kitaszította magából, majd börtönbe is került drogbirtoklásért és terjesztésért. A végső döfést pedig egy elrontott plasztikai műtét adta meg neki, ami teljesen eltorzította egykoron gyönyörű arcát. Utolsó évtizedeit magányosan töltötte, és akkor sem volt vele senki, amikor otthonában végzetes szívinfarktust kapott hetvenhárom esztendősen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?