LELKIZŐ

Megdöbbentő kijelentés: Kóbor János nem hisz a gyógyszerekben!

Az énekesnek kislánya a szeme fénye, de nincs kifejezetten olyan dolog, amivel vigyázna az egészségére.
  • Szerző: Ripost

Huszonkét évvel idősebb a feleségénél Kóbor János, ez pedig rengeteg erőt ad az énekes számára. Õszintén beszélt A FEM3, Joshi, a legjobb barát című műsorban arról, hogy felesége, Zsóka, és közös lányuk, a kilencéves Léna tartja őt fiatalon.

Szerencsésnek érzi magát, amiért Lénával már elég időt tud tölteni, negyvenéves fiával, Dániellel egykor nem tudott ennyit együtt lenni.

"Ebben a korban nehezen tudnám elképzelni, egy kisfiúval hogyan bírnám" - árulta el az énekes, és hozzátette, nagyobbik gyermekével is teljes köztük az összhang. - "Nagyon jó, hogy Léna kislány, mert a lányos programokat a feleségem átvállalja. Nekem semmi ilyesmiben nem kell részt vennem, mert nem érdekel sem az öltözködés, sem pedig a divat."

Az énekest inspirálja a kislánya, ráadásul felelősségtudatra is nevelte őt. Kóbor János szinte szerelmes a lányába, ugyanakkor Joshi Bharatnak fájdalmas szavakkal utalt arra, hogy tudja, az élet véges.

Remélem, hogy Lénácskát legalább a középiskoláig el tudom kísérni.

Kóbor János elmondta, nem figyel az egészségére kifejezetten, azt pedig kiváltságként éli meg, hogy soha életében nem volt még kórházban. Sem a gyógyszerekben, sem pedig a műtétekben nem hisz, szerinte saját módszerekkel lehet igazán meggyógyulni.

És ezeket olvastad már?