LELKIZŐ

Mádai Vivien férje nehezen viselte, hogy a felesége sokat dolgozik

A házaspár négy évvel ezelőtt átélt egy kisebb válságot: akkoriban Vivien rengeteg munkát vállalt el, amit Zoltán nehezen viselt.
  • Szerző: ripost

Rengetegen találgatják, mi állhat Mádai Vivien és férje szakítása mögött. Ez nem is csoda, hiszen a pár éveken át rendkívüli összhangban élt; a külső szemlélők legalábbis ezt láthatták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Igaz, 2017-ben Vivi elárulta, hogy Zoli neheztel rá, amiért olyan sokat dolgozik. Ez érthető valahol, hiszen a férfi azt szerette volna, ha a felesége minél több időt tölt a családjával. Akkor így beszélt a konfliktusról:

„Zoli nagyon megértő, de nehezen viseli, ha túl sokat dolgozom. Ha őszinte akarok lenni, ez konfliktus közöttünk, mert én imádom a munkám. Nincs baja azzal, ha eljövök forgatni vagy éppen benne vagyok valamiben, csak amit most csinálok, az neki sok. Engem viszont boldoggá tesz, ha pöröghetek. A férjemnek csak egy cél­ja van, hogy többet lásson engem. Amikor például mokkázom, egyáltalán nem is találkozunk, mert én este kilenckor lefekszem Zénóval, és ő akkor ér haza. Másnap pedig már otthon sem vagyok, amikor kel. Még nem jutottunk dűlőre, mi legyen a munkáimmal, ez most egy tesztidőszak, hogy mennyit bírunk. A család az első, imádok édesanya lenni, de szeretném, ha az anyaság mellett a munkára is tudnék időt szakítani” – mondta el 2017-ben a Borsnak Mádai Vivien.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?