LELKIZŐ

Megint nem láthatja a gyermekét L.L. Junior exe

Napokig úgy tűnt, a hatéves Lacika érdekében rendezte viszonyát L.L. Junior és az édesanya. Kisfiuk temetése után csitulni látszottak az indulatok, ám a Ripost megtudta: a rapper megint nem engedi Csillának, hogy lássa a gyermeküket.
  • Szerző: ripost

Hiába szeretné, nem láthatja rendszeresen a gyermekét L.L. Junior egykori kedvese, Csilla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya augusztus utolsó napja óta, közel három hete nem élhet együtt a hatéves Lacikával, mióta kisebbik fia, a hároméves Dávidka véletlenül kifutott egy autó elé, ami halálra gázolta őt.

Még a tragédia estéjén megjelent Csillánál Junior édesanyja és menedzsere és elvették Lacikát az anyjától. A kisfiú azóta az apjánál él, és jó, ha hetente egyszer láthatja az édesanyját.

Pedig – bár a tragédia után elmérgesedett a viszony a felek között – a temetés után rendeződni látszott a szülők viszonya, ekkor Junior el is vitte Csillához Lacikát, hogy anya és fia együtt tölthessen egy kis időt.

A azonban megtudta, hogy Junior és Csilla között ismét forrnak az indulatok: a rapper ugyanis megint nem engedi Csillát a fiuk közelébe.

„Junior megint nem engedi per pillanatban, hogy Csilla lássa a gyermeküket. Egy találkozásuk volt múlt hétfőn, de akkor is egy szalonban futhattak össze több felnőtt felügyelete mellett” – mondta el a -nak dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje.

A részleteket olvasd el a napilap csütörtöki számában!

És ezeket olvastad már?