LELKIZŐ

Lerántotta a leplet Diana titkáról Elton John, ezért nem beszéltek évekig

A poplegenda és a hercegnő egy ideig elválaszthatatlan barátok voltak, de hirtelen történt valami.
  • Szerző: Ripost

Elton John és Diana hercegnő rendkívül jó barátok voltak és mindig támaszkodhattak egymásra, valamint olyan ügyeken dolgoztak együtt, amelyek mindkettejüknek szenvedélye volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Diana és Károly királyi esküvője előtt már évekig barátok voltak, de az énekes szerint hirtelen és „teljesen váratlanul” megszakadt a kapcsolat. Elton John új könyvében arról írt, hogy szerinte a hercegnő és a közte kialakult nézeteltérés mögött a Buckingham-palota állhat.

A sztár szerint egy jótékonysági projekten vesztek össze, amelyben Diana és Elton John is részt vettek volna. Dianának kellett volna a Rock and Royalty nevű fotóalbum előszavát megírni, amellyel egy AIDS ellenes alapítvány javára gyűjtöttek volna. Végül a hercegnő visszakozott, aminek az énekes szerint a palota az oka, ami valószínűleg nem nézte jó szemmel, hogy a királyi család egyik tagjának köze lehet egy olyan könyvhöz, amelyben meztelen férfiak képei szerepelnek.

A hercegnő az utolsó pillanatban lépett vissza, mondván, hogy nem tudta, mi lesz majd a könyvben – de ez Elton John szerint csak mentegetőzés volt. A popsztár fel is hívta Dianát, aki levélben válaszolt, de nagyon formális volt. Az énekes mérges lett, de már akkor is aggódott barátjáért.

A divattervező Versace haláláig nem is beszéltek újra, akkor azonban a hercegnő bocsánatot kért – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?