LELKIZŐ

Kádban, meztelenül hagyta ott szerelmét Kovács Patrícia

A színésznő a fürdőkádban hagyta szerelmét, amikor az egyik exe azzal hívta fel, hogy öngyilkos lesz!
  • Szerző: Ripost

Kovács Patrícia elképesztő történetet mesélt el régi szerelméről a Spektrum Home-ra költözött Nő Comment című műsorban. A színésznő elárulta, hogy minden korábbi párjával jó viszonyt ápol, sőt két legnagyobb szerelmével a szakítás után a legjobb barátok lettek.

A két legnagyobb, már véget ért kapcsolatom férfiai most a legjobb barátaim, de ez nem ment könnyen, ide el kellett jutni. Ha valami nagyon sokáig szép volt, éveket töltöttünk együtt, elmúlik a szerelmi viszony, de attól még azt az embert ugyanúgy szeretem” – mondta a színésznő, aki egyszer még egy romantikus estét is otthagyott, amikor exe vészhelyzet miatt hívta.

Volt például egy olyan történet, hogy ültem a kádban, gyertyafényben, pezsgővel az új szerelmemmel, amikor csörgött a telefon. Az exem hívott, hogy azonnal menjek, mert ő bevette a gyógyszereket. Én pedig azt mondtam, hogy drágám, nem tudom, mikor, de jövök. Kiszálltam a kádból, és mentem hozzá, mert bajban volt a régi párom” – mondta Kovács Patrícia, majd folytatta a történetet.

„Tényleg bevett gyógyszert, de szerencsére nem sokat. Ott kellett ülnöm vele, és meg kellett nyugtatnom, hogy nem fog elveszíteni” – idézte vissza a régi történetet a Korhatáros szerelem című sorozat sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?