LELKIZŐ

Így reagált volt vőlegénye Hódi Pamela könnyes vallomására

Pamela a hot! magazinnak mesélt nehéz szívvel arról, hogy három hete felbontotta a jegyességét Tóth Bencével. Most a fiatal focista is megszólalt az ügyben.
  • Szerző: Doris

Hódi Pamela megtörten ismerte el a hot! magazinnak, hogy valóban zátonyra futott a kapcsolata kedvesével, Tóth Bencével. Pedig már az esküvőt tervezgették!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Pamela szerint a karanténban rengeteget veszekedtek, a focistára rátört a kapuzárási pánik, és végül be kellett látniuk, hogy nincs közös jövőjük.

„Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút. Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De, hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni” – nyilatkozta szomorúan Pamela.

Bence pedig az Instagramon reagált az interjúra, kijelentette, hogy tisztelettel és szeretettel váltak el egymástól.

„Tisztelettel kérek mindenkit, ismerősöket, követőket és a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy számomra ez egy nagyon nehéz időszak és nem szeretnék beszélni erről a témáról. Tisztelettel és szeretettel váltunk el egymástól. Hiszem, hogy Isten utat mutat nekünk, és ha úgy gondolja, hogy ez egy lecke számunkra, akkor megtanuljuk és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat. Ehhez pedig nyugalomra van szükségünk” - írta Bence.

Tisztelettel kerek mindenkit,ismerosoket,kovetoket es a media munkatarsait,hogy tartsak tiszteletben,hogy szamomra ez egy nagyon nehez idoszak es nem szeretnek beszelni errol a temarol. Tisztelettel es szeretettel valtunk el egymastol. Hiszem,hogy Isten utat mutat nekunk es ha ugy gondolja,hogy ez egy lecke szamunkra,akkor megtanuljuk es ujra egyutt leszunk erosebben,mint valaha. De addig is vegig kell jarni az utunkat.Ehhez pedig nyugalomra van szuksegunk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?