LELKIZŐ

Horror, ezért halt meg a magyar énekes unokája

A népszerû mulatós sztár a Ripostnak vallott a történtekről. Hatalmas az elkeseredettség a családban.
  • Szerző: BDF

Teljesen összeomlott Koczka Géza, azaz MC Hawer! Az ismert énekes lánya ugyanis felháborító körülmények között vesztette el születendő gyermekét. MC Hawer a Facebook-oldalán dühöngve tálalt ki a szörnyű részletekről.

„Elvesztettem első leendő unokámat. Hogy miért?” – kezdte bejegyzésében MC Hawer, aki feldúltan írt arról, hogy hiába voltak lányának erős alhasi fájdalmai, amikor a kismama orvoshoz fordult, hazaküldték az ügyeletről. Tímeához néhány órával később mentőt kellett hívni. A magzatot végül nem lehetett megmenteni. „Ezt most nem fogom annyiban hagyni, az biztos! Hol itt az orvosi eskü? Meg fogjátok ezért ütni a bokátokat, arról gondoskodom!” – írta MC Hawer a Facebookján, ahol végül nyomdafestéket nem tűrő stílusban kelt ki az orvosok ellen.

Természetesen lapunk megkereste az énekest, aki még mindig sokk hatása van, és értetlenül áll a történtek előtt:

A lányom zokogva hívott fel! Beszélni sem tudott, annyira sírt. Fáj, és szomorúak vagyunk a történtek miatt.

"Bár nem volt tervezett a pici, mindenképp megtartották volna. Most az a dolgom, hogy támogassam őt. Adtam is neki pénzt, hogy vizsgáltassa ki magát. Még mindig dühös és elkeseredett vagyok! Felfoghatatlan, miért viselkedtek ilyen borzasztóan vele."

Leszögezném, amit a közösségi oldalamon írtam, hirtelen felindulásból tettem! Nem vagyok bosszúálló! De ha kiderül, hogy mulasztás történt, az sem kizárt, hogy perelni fogok

– mondta el elkeseredve a %%-nak MC Hawer.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?