LELKIZŐ

„Halálfélelmem volt azokban a percekben” – drámai részleteket mesélt a biciklis, akit elgázolt a Kossuth-díjas színész

A közelmúltban hasonló baleset miatt vesztette el az apósát a biciklis, akit Bezerédi Zoltán gázolt el egy gyalogátkelőn.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, hatalmas fékcsikorgás, rendőrség és szirénázó mentőautó verte fel Hajdúböszörmény egyik csendes utcáját. Biciklist gázolt Bezerédi Zoltán Kossuth-díjas színművész.

Napokkal a baleset után is még mindig arról beszéltek a városban, hogy múlt csütörtökön a Kossuth-díjas színművész elütött egy biciklist az Újvárosi utcában. A Blikk megtalálta a bicikliző férfit, aki részletesen beszámolt a drámai pillanatokról.

A 66 éves színész vélhetően még a baleset hatása alatt áll

A 66 éves színész vélhetően még a baleset hatása alatt áll
(Fotó: Pusztai Sándor / Kelet-Magyarország)

B. Alex bringája totálkárosra tört, ő pedig csak a szerencsének köszönheti, hogy élve megúszta a találkozást.

„Már a zebra elején haladtam, amikor megláttam, hogy a 35-ös főútról gyors tempóban kanyarodik egy kocsi a város felé. Bíztam benne, hogy megáll, de a sofőr nem foglalkozott a táblával és elgázolt. Az első kerekemet és a lábamat csapta el a gyalogátkelő közepén bal oldalról. Hat és fél métert repültem a zebrától. Egyértelműen neki kellett volna megállnia, de sajnos nem így történt” – emlékezett vissza a Blikknek Alex.

A 21 éves férfi attól rettegett, hogy lebénulhat a balesetben, így nem is csoda, hogy borzasztóan megijedt. Alex félelmeit az alapozta meg, hogy nem sokkal korábban az apósát is elgázolta egy autós, és az ő életét nem tudták megmenteni.

„Halálfélelmem volt azokban a percekben. Agyrázkódást szenvedtem, a fejem még azóta is fáj, de szédülni is gyakran szoktam. Szerencsére törések nélkül megúsztam, de a nyakcsigolyám és a vállam is megsérült. A fejemet a szélvédőbe vágtam, a hátamon és a lábamon is horzsolások vannak” – magyarázta a lapnak Alex, aki a párjával, valamint 3 éves és 8 hónapos gyermekeivel él a településen.

És ezeket olvastad már?