LELKIZŐ

Fülöp halála kellett ahhoz, hogy Harry hazatérjen a családjához

Az információk szerint Sussex hercege részt vesz majd nagyapja temetésén, de egyedül érkezik.
  • Szerző: The_M

Nagyjából egy éve be sem tette a lábát Angliába Harry herceg, aki feleségével és kisfiukkal Los Angelesben él. De Fülöp herceg temetése miatt hazatér, hogy együtt gyászoljon a királyi család többi tagjával.

Meghan azonban a hírek szerint nem tart majd urával, ugyanis a terhessége miatt túlságosan megterhelő lenne számára a repülés és a gyászceremónia. Illetve a koronavírustól is fél.

Harry számára még fájóbb lesz nagyapja temetése, mint a többi unokának
Fotó: Northfoto

De talán jobb is, ha a hercegné nem lesz ott a temetésen, mert csak feszültséget okozna a jelenléte. A Megxit óta ugyanis annyit tett az uralkodó ház ellen, mint Diana és VIII. Eduárd együttvéve. Nagyapja koporsójánál talán Harry is végiggondolja majd, hogy megérte-e az a rengeteg támadás és hazugság, amikkel Fülöpnek is sok fájdalmat okoztak.

Edinburgh hercegének ugyanis nyíltan Harry volt a kedvenc unokája, a lázadó fiatal énjét látta benne. De miután Meghannal hátat fordítottak a családnak, Fülöp kizárta a szívéből Harryt, és még csak beszélni sem volt hajlandó róluk.

Fülöp hercegnek Harry volt a kedvence
Fotó: Northfoto

Azt nem tudni, hogy Sussex hercege beszélt-e végül a nagyapjával az elmúlt három hétben, miután az idős herceget kiengedték a kórházból, de könnyen lehet, hogy nem sikerült elbúcsúzniuk, és rendezni a viszonyukat. Ezt pedig talán soha nem fogja megbocsátani magának Harry.

Harry és Meghan hivatalos weboldalán órákkal Fülöp halálát követően megjelent egy szűkszavú búcsúüzenet.

„Köszönjük a szolgálatod... Nagyon fogsz hiányozni.”

Harryék a hivatalos oldalukon búcsúztak

Harryék a hivatalos oldalukon búcsúztak
Fotó: archewell.com

 

És ezeket olvastad már?