SZTÁR

Kiengedték a kórházból Fülöpöt – Így néz ki most a 99 éves herceg

A fél világ ezért imádkozott, hogy Fülöp herceg felépüljön, és hazamehessen a kórházból. Szerencsére a jelek szerint II. Erzsébet férjének szervezete még mindig erős.
  • Szerző: The_M

28 napig ápolták felváltva két londoni kórházban is Fülöp herceget. II. Erzsébet férjét először egy fertőzés miatt szállították be egy klinikára, majd egy másik intézményben a szívét is megoperálták egy régebb óta meglévő működészavar miatt.

Rengetegen imádkoztak Fülöp felépüléséért

Rengetegen imádkoztak Fülöp felépüléséért (Fotó: Northfoto)

Sokan már elkönyvelték, hogy a hamarosan 100 éves herceget már nem láthatjuk többé, de szerencsére nem nekik lett igazuk. Edinburgh hercegét kedden reggel hazaengedték az orvosok, és láthatóan egyáltalán nem volt rossz állapotban. A saját lábán ment el a kocsiig, és azon kívül, hogy megnőtt a haja az elmúlt hetekben, ugyanúgy festett, mint az utóbbi években, amikor nem volt beteg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monarchie Britannique (@monarchie.britannique) által megosztott bejegyzés

Fülöp felépülését azért is féltették sokan, mert Meghan és Harry a királyi család talán legnagyobb válságát okozták az azóta bizonyítottan hazugságokkal teli interjújukkal. A herceget pedig legidősebb, fia, Károly tájékoztatta a kórházban a kinti helyzetről, vagyis akár ronthatott volna is az állapotán egykoron kedvenc unokája újabb marketing akciója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?