LELKIZŐ

Feleségfüggő lett a TV2 műsorvezetője, nem tehet ellene semmit

Az énekes egy percet sem képes a neje nélkül tölteni, még a munkába is magával viszi szerelmét.
  • Szerző: Ripost

Horváth Tomi szinte a nap huszonnégy órájában a felségével van, de még ez sem elég a Sztárban sztár leszek! című műsor mesterének. Az énekes úgy véli, hogy minden jóért az életben keményen meg kell dolgozni.

"A kapcsolatom elején egy önbizalomhiányos, komplexusos kisfiú voltam, aki próbált felnőni egy érett nőhöz. Nem tudtam helyén kezelni a konfliktusokat, erőből akartam mindent megoldani, és nem tagadom, sok időbe telt, mire rájöttem: először önmagammal kell kibékülni ahhoz, hogy aztán Andit boldoggá tegyem" - kezdte a Borsnak a 27 éves Horváth Tamás, aki immár öt éve él boldog kapcsolatban, két éve példás házasságban.

Ma már mindent közösen old meg feleségével, hiszen a problémákon is osztoznak. "Rengeteget tanulok a feleségemtől, gyakorlatilag ő faragott embert belőlem, nem véletlen, hogy mindennap, minden percben ragaszkodom hozzá" - tette hozzá az énekes, aki frusztrált és dekoncentrált, ha nem lehet Andival. A munkáját is úgy intézi, hogy szerelme ott lehessen, még a Sztárban sztár leszek! forgatásán is részt vesz.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint az effajta szélsőséges kapcsolatok mögött mindig valamilyen múltbéli elfojtás, elnyomás áll.

És ezeket olvastad már?