LELKIZŐ

Fájdalmas múltjáról vallott Molnár Anikó, ez történt, amikor terhes lett

A sztár tíz évvel ezelőtt esett teherbe, de egyáltalán nem voltak ideálisak a körülmények a családalapításra.
  • Szerző: Ripost

Tíz évvel ezelőtt még nem akart gyereket Molnár Anikó, mégis teherbe esett. Akkor gondolkodás nélkül elvetette a magzatot. Később már szívesen lett volna anya, de ekkor a természet tagadta meg tőle.

Még soha nem beszélt élete egyik legnehezebb időszakáról Molnár Anikó, aki hétfő este az ATV-n, a Jakupcsek Plusz című műsor vendége volt. A téma az abortusz volt, melynek kapcsán az egykori Nagy Õ beszélt a zátonyra futott szerelemről és annak szomorú következményeiről. A Borsnak is kitálalt.

"2009-ben egy olyan férfi oldalán éltem, akiről már menet közben tudtam, hogy nem fog a szerelmünk örökké tartani. Sajnos ennek ellenére nagyon hamar teherbe estem, alig voltunk együtt két-három hónapja" – mondta  a lapnak. "Amikor megtudtam, hogy babát várok, azt sem tudtam, melyik ujjamba harapjak... Szüljem meg ezt a gyereket úgy, hogy apa nélkül fogom felnevelni – hiszen csak a gyerek miatt nem akartam vele maradni –, vagy pedig vetessem el, és adjak esélyt a későbbiekben egy olyan családi mintának, amiről mindig is álmodtam?" - folytatta.

Anikó az abortusz mellett döntött, amit akkor még nem bánt meg, ma már azonban sokkal árnyaltabban látja a kérdést: "Az abortusz rossz élmény volt. Az orvosra haragszom. Amikor a művi vetélés előtti utolsó ultrahangos vizsgálaton voltam, arra kértem, hogy halkítsa le a gépet, ne kelljen meghallanom a magzat szívhangját. A doki azonban nem teljesítette a kérésemet – az megrendítő élmény volt, évekig kísértett. Gondolom, arra számított, hogy meggondolom magam, pedig akkor még eszem ágában sem volt megtartani a babát."

A férfi, akitől terhes lett a lehető legdurvább módon hagyta el:

Amikor az abortuszon feküdtem, akkor csalt meg a volt barátnőjével Õ maga mesélte ezt el…

– emlékezett vissza Anikó. A szakítás után a szőkeség hiába volt többször is szerelmes, egyik kapcsolatból sem született gyermeke.

"Mire elég érettnek gondoltam magam a gyerekvállalásra, keresztülhúzta a számításaimat a korai menopauza. Most már nem lehet gyermekem" – magyarázta Anikó. "Rettentően igazságtalan az élet. Aki nem akar gyereket, az teherbe esik és abortuszra megy, aztán itt van Pataki Zita időjós, akinek végigkövettem a lombikos vlogját... Õ nagyon szeretne babát, mégsem sikerül neki. Borzasztóan sajnálom" - tette hozzá.

És ezeket olvastad már?