LELKIZŐ

Ezért nincs párkapcsolata a magyar sztárnak

A párkapcsolatoktól való félelem nem ördögtől való és az ismert emberek körében sem ritka. Van, aki titkolja, de sokak kedvence nyíltan beszél erről is.
  • Szerző: Buster

Az ország stílustanácsadójaként ismerté vált Lakatos Márk most éppen a III. Petőfi Zenei Díjátadó Gála művészeti vezetőjeként aratott sikert. Lapunk az eseménynek helyet adó Strand fesztiválon kérdezte magánélete alakulásáról.

„Még most is szingli vagyok, amiben nincs semmi meglepő, hiszen ez mindig is így volt. Csak azért nem szeretnék párkapcsolatot, hogy ne legyek egyedül. Én a jelennek élek, és nem parázok attól, hogy mi lesz, ha megöregszem, mert az az ember legnagyobb ellensége. Fogalmam sincs, hogy mi és hogy lesz, hiszen eddig is rengeteg radikális váltás volt az életemben és biztosan lesz is még néhány. Most éppen itt a Strand Fesztiválon szeretném kihozni a maximumot a látványvilágból, és készülök a Trafóban egy színdarab főszerepére Bocskor Bíborka oldalán Heiner Müller Kvartettjében, ami egy  Veszedelmes viszonyok- átdolgozás, szóval nem kesergek azon, hogy esténként egyedül vagyok otthon, vagy „csak” a barátaim vesznek körül”

– mondta Márk, aki végül elárulta, mi a legfőbb oka annak, hogy nem keresi az igazit.

Sokáig menekültem a kapcsolatok elől, aminek biztosan számtalan oka van.

Ösztönösen éreztem, hogy nekem ebbe nem kell belevágnom. Valójában félek, vagy legalábbis eddig féltem az „együttélős” kapcsolatoktól, de egy ideje megfogalmazódott bennem a vágy, hogy ezen változtassak. Dolgozom rajta…”

– jelentette ki Lakatos Márk.

És ezeket olvastad már?