LELKIZŐ

Ezért nem csajozik Király Viktor

Király Viktor szorosan kézben tartja karrierjét, melynek komoly lendületet adott, hogy tavaly bejutott az amerikai The Voice élő show-jába. Az énekes azóta szinte ki sem tette a lábát a kontinensről, és szépen lassan építgeti karrierjét. Olyannyira erre koncentrál, hogy magánéletével nem is foglalkozik.
  • Szerző: Buster

Király Viktor rövidesen újabb világsztárral találkozhat Amerikában. Ráadásul, ha szerencséje van, Jay Z fel is figyelhet rá, és lökhet egy jókorát a vágyott amerikai karrieren. Nem csoda hát, ha az énekes életében most nem a csajozás a legfontosabb.

 

@quadstudiosnyc @princemaestro @jgreenberg77 @hunbekir @coppers_closet #recordingstudio #originalmusic #soulfire #acoustic #grandpiano #viktordreamers #viktorkiraly #viktorlive #TheVoice #newalbumcomingsoon #newalbum

Közzétette: Viktor Király – 2016. február 27.

"Zajlik az élet idekint rendesen, de semmi nem hullik az ölembe magától. Most kemény időszakot élek, mert addig kell ütnöm a vasat, amíg még meleg, és tényleg minden időmet ennek szentelem. Folyamatosan vannak felkéréseim is. Alig egy hónap múlva fellépek a Billboard magazin színpadán, aminek Jay-Z a tulajdonosa. Remélem, vele is sikerül találkoznom”- meséli Viktor, aki jelenleg azt sem bánja, hogy nincs szerelem az életében.

„Jó ideje nincs kapcsolatom, de az igazat megvallva ez most így jó. Nem hiszem, hogy akadna olyan lány, akinek bejönne a mostani rohanó életem.

A karrierépítés kemény meló, és ebbe most tényleg nem fér bele a szórakozás. Rengeteg producerrel találkoztam mostanában, és folyamatosan stúdiózom. Készül a következő lemezem, ami brutálisan ütős kell legyen”- fejtette ki Király Viktor, aki nem sokkal a The Voice előtt szakított korábbi barátnőjével.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?