LELKIZŐ

Erdei Zsolt: Hitem szerint a fiam meghalt pár másodpercre

Erdei Zsolt három napig egyfolytában sírt, miután egy telefonhívástól sokkot kapott. Drámai pillanatok Hajdú Péter műsorában.
  • Szerző: Buster

A LifeTV-n péntek esténként futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor az a fórum, ahol hazánk hírességei olyan őszinteséggel vallanak életük titkairól, vagy éppen hatalmas drámáiról, ahogyan csak ritkán, vagy inkább egyáltalán nem szoktak. Ez feltehetően annak tudható be, hogy a műsorvezető egy egész estére és éjszakára invitálja vendégeit az intim hangulatú lakásba, ahol könnyebb ellazulni, mint egy hatalmas és zsúfolt stúdióban.

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt is megnyílt Hajdú Péternek (Fotó: LifeTV)

Ez a helyszín késztette egykori világbajnok ökölvívónkat, Erdei Zsoltot is arra, hogy nyíltan beszéljen kamasz fiához fűződő viszonyáról és arról a telefonhívásról, ami miatt hosszú másodpercekig azt hitte, hogy Viktor meghalt.

„A fiam tisztelettudó, rendes és előzékeny, mindaz, ami otthon nem. Ott szét van szórva, szét van esve. Félek, hogy nem jó irányt vesz az élete. Én csak azt szeretném, hogy benőjön a feje lágya és rájöjjön, hogy mindaz, amit én mondok, az nem azért van, mert magamnak akarok kényelmesebb életet. Inkább azért, hogy ő megtanulja, hogyan kell helytállni az életben. Ő egy rendkívül intelligens srác, nagyon nagy szíve van, de ott az a de, ami akár le is húzhatja őt a mélybe” - mondta Erdei Zsolt a LifeTV lakásstúdiójában a pénteki adás felvételén, Majd felelevenítette élete legborzalmasabb emlékét, ami szintén a fiához köthető.

Fotó: LifeTV

„Képzeld el Péter, hogy számomra a Viktor fiam már meghalt, de csak két-három másodpercre. Az történt ugyanis, hogy az édesanyja ment érte az óvodába és csörgött a telefonom. Az anyukája volt az, aki németül annyit mondott nekem, hogy majdnem meghalt, de mivel nagyon zaklatott volt én úgy értettem, hogy Viktor meghalt. Én csak ordítottam a telefonba, a húgom éppen előttem állt és ömleni kezdett a szeméből a könny. Eltelt így pár másodperc, mire Viktor anyukája elmagyarázta, hogy még az óvoda felé haladva balesetet szenvedett, fának hajtott. Én amiatt a pár másodperc miatt három napon át zokogtam. A mai napig ez életem legszörnyűbb emléke” - mesélte a műsorvezetőnek az egykori bokszoló klasszis.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?