LELKIZŐ

Egyre rosszabbul van, teljesen magába roskadt Koós János özvegye

Nem szokta elhagyni a házat, és férje személyes holmijaihoz sem nyúlt. A gyászoló asszony kilátástalannak látja az életét.
  • Szerző: Ripost

Fájdalmas vallomást tett a gyászban megtört Dékány Sarolta, aki férje, Koós János halála óta értelmetlennek tartja az életét. Az özvegyben a temetés óta gyerekei tartják a lelket.

Koós János felesége az énekes halála óta magába roskadva várja, hogy enyhüljön a gyász okozta fájdalma, de a temetés óta csak rosszabbodott az állapota. Noha gyermekei, Koós Réka és Gergő gyakran meglátogatják, az énekes hiányát ők sem tudják enyhíteni. Dékány Sarolta megtörve nyilatkozott a Borsnak a mindennapokról, amelyeket teljesen értelmetlennek érez a férje nélkül.

"Egyre rosszabbul vagyok! Bár a temetés óta is nagyon sok a teendőm, és a gyerekek is eljönnek hozzám, mégis kilátástalan az életem. Rékával ma közösen ebédelünk, Gergő pedig csütörtökön látogat meg az unokámmal együtt. Nem szoktam elhagyni a házat, egy tapodtat sem mozdulok, és a férjem ruhái­hoz, személyes tárgyaihoz sem nyúltam. Minden úgy van, ahogyan azt János hagyta" – mesélte a lapnak Dékány Sarolta, aki negyvennyolc éven át jóban-rosszban kitartott imádott férje mellett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?