LELKIZŐ

Diana hercegnő kétségbeesetten küzdött: nem akart elválni

Diana és Károly éppen 25 évvel ezelőtt vált el hivatalosan.
  • Szerző: Ripost

Amikor 40 évvel ezelőtt Károly herceg oltár elé vezette Diana hercegnőt, mindenki azt gondolta, ez egy valóra vált tündérmese. Ám ez a mese nem happy enddel ért véget, éppen ma 25 éve, hogy hivatalosan is kimondták a hercegi pár válását.

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

Azonban több forrás is állítja, Diana nem akart véget vetni a házasságának, és kétségbeesetten küzdött, hogy működjön kapcsolata a férjével. Sőt, maga Diana is tett erre megjegyzést az ominózus Panorama-interjúban.

Bár az interjúban elmondja, hogy a házasságuk alatt végig hárman voltak a kapcsolatban, azt is elejtette, nem akarja megismételni a szülei példáját, akik elváltak.

„Kétségbeesetten akartam, hogy működjön, kétségbeesetten szerettem a férjemet és mindent meg akartam osztani vele. Azt gondoltam, nagyon jó csapat vagyunk” – mondta akkor Diana.

Az interjú azonban akkora vihart kavart, hogy a királynő is közbeavatkozott és levélben tudatta Dianával, hogy tanácskoztak, és az a döntés született, hogy a legjobb lesz, ha elválnak Károllyal.

A hírek szerint Dianát feldühítette, mivel úgy érezte, kénytelen beleegyezni a válásba – annak ellenére, hogy nem akarta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?