LELKIZŐ

Sokkoló tragédia Delhusa Gjon családjában: „Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán”

Az ismert énekes menyének mindössze három hónap adatott meg az anyaságból. Agytörzsbe ékelődött daganat okozta Nóri halálát!
  • Szerző: szbd

A népszerű énekes másodszülött fia, a 32 éves Maximi­­lien két éve kötötte össze az életét Nórival. Idén januárban pedig megérkezett a szerelmük megkoronázása, a kis Zoé. Hét hónapra született, és császárral, de talán a sors rendezte így, és ennek köszönhette az anyuka, hogy pár hónapig még ölelhette, szoptathatta drága csemetéjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Delhusa Gjon igyekszik minden támogatást megadni a fiának és az unokájának

Delhusa Gjon igyekszik minden támogatást megadni a fiának és az unokájának
Fotó: Ripost

„Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, hogy természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia” – magyarázta a megtört zenész hot! magazinnak, és elmondta, hogy Nóri egyik pillanatról a másikra lett rosszul, egy délután hirtelen megfájdult a feje, a fájdalom nem csillapodott, sőt elviselhetetlenné vált, olyannyira, hogy az édesanya el is ájult. Mentő vitte kórházba, ahol kiderült, hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét. Akkor fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszem nagyságú, rejtett daganatot, és már hiába távolították el: a belső vérzés addigra tovább fokozódott.

„Ezután következett egy kritikus hét. A harmadik napon felcsillant egy reményfolt, hogy nem rosszabbodik az állapota. Nagy reménnyel fogtuk egymás kezét, majd lassan belekóstoltunk a gondolatba, hogy mi lesz, ha mégsem épül fel. Ez volt a legnehezebb pillanat. Pattanásig feszült a helyzet, majd az ötödik napon hívott az orvos, hogy búcsúzni kell. Egyesével mehettünk az ágyához” – mesélte megrendülve Gjon.

„Macó zokogva elmondta, hogy örökre szeretni fogja, és vigyázni fog a kis Zoéra. Ekkor elképzelhetetlen dolog történt: Nóri eszméletlenül feküdt, mégis lecsordult egy könnycsepp az arcán. Tudat alatt mégis hatnak az energiák. A fiam nem tud magához térni, amióta megélte ezt a spirituális élményt. Csak ül otthon tompult állapotban, és bámul maga elé” – mondta el a nagypapa, aki igyekszik kiegyensúlyozott maradni, hogy kellő támaszt nyújtson szeretteinek ebben a szörnyen nehéz időszakban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?