LELKIZŐ

„Lelkileg egy kicsit megviselt” – őszinte vallomást tett Csepregi Éva

Csepregi Éva fia alig egy hónapja mondta ki a boldogító igent, édesanyja pedig rettenetesen örül a boldogságának.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Éváék családjában óriási a boldogság, hiszen fia, Dávid alig egy hónapja megnősült és új életet kezdett feleségével, Dórival. A fiatalok régóta készültek már az esküvőre, és bár a koronavírus-járvány többször közbeszólt, végül májusban összekötötték az életüket, bár a nagyobb lagzi még várat magára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csepregi Éva lapunknak elárulta, nagyon örül a fiatalok boldogságának, de még fel kell dolgoznia, hogy Dávid megnősült.

Fotó: Bors

„Egy anyának mérhetetlen öröm az, ha látja, hogy a gyermeke mennyire boldog. Dávidék nagyon jó döntést hoztak azzal, hogy oltár elé álltak májusban, és egyébként a pandémiás időszak is csak őket igazolta, hiszen bebizonyosodott, hogy milyen jól működnek együtt. Nagyon boldog vagyok, hogy összeházasodtak, de bevallom lelkileg egy kicsit megviselt, hogy nős fiam van már” – kezdte mosolyogva Éva, majd hozzátette: mindent figyelembe véve nagyon jó anyósnak tartja magát, a fia és felesége, Dóri bármikor fordulhatnak hozzá egy jótanácsért.

„Erről a fiatalokat kellene megkérdezni, de összességében jó anyósnak tartom magam. Ott vagyok nekik, bármikor számíthatnak rám, akkor is, ha csak egy jótanácsra van szükségük. Nagyon jól esik, hogy megbíznak bennem, és tényleg bármiről tudunk beszélgetni” – tette hozzá a Neoton Família énekesnője, aki hosszú hónapokig a fia szomszédságában élt, azonban Dávidék nemrég elköltöztek.

Új életet kezdtek

„Gyakorlatilag azért vettem meg annak idején a lakást, mert Dávid felettem lakott. Igazi kicsike a lakás, de kertkapcsolatos, teraszos, így minden igényemet kielégíti, nagyon szeretem. Azóta viszont Dávidék elköltöztek, de szerencsére így is sűrűn meglátogatnak. Amikor itt laktak, természetesen akkor is betartottam a játékszabályokat, akkor jöttek le, amikor akartak, tiszteletben tartottam a privát szférájukat” – árulta el Éva, aki már többször is hangoztatta, nagyon vágyik egy unokára. Reméli, hamarosan ez a vágya is teljesül majd.

 

És ezeket olvastad már?