LELKIZŐ

Augusztusra még nyaralást tervezett Dobrády Ákos és Iszak Eszter

Dobrády Ákos és kedvese nemrég még a terveikről meséltek boldogan, nem sokkal később végleg különköltöztek.
  • Szerző: mdna

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint vége Dobrády Ákos és Iszak Eszter többéves kapcsolatának. A pár tagjai négy év alatt keveset és csak mérsékelten nyilatkoztak a magánéletükről, amelyet nem öveztek botrányok. Mégis, az utóbbi idők hírei alapján talán sejthető, hogy a szakítás ott lógott a levegőben.

Alig egy hónapja még Szicíliában nyaraltak, az élményeikről pedig együtt meséltek a Mokkában, látszólag teljes harmóniában. De lehetséges volna, hogy már ekkor sem működött valami közöttük, esetleg a szicíliai nyaralásra mentőövként tekintettek, ami segíthet nekik abban, hogy visszataláljanak egymáshoz?

Az egy hónappal ezelőtti adásban mindenesetre semmi jelét nem mutatták annak, hogy hamarosan különválnak az útjaik, azon kívül, hogy Eszter nem igazán szólalt meg a beszélgetés alatt. Abban viszont mindketten egyetértettek, hogy a távoli jövőben szeretnének összeházasodni és családot alapítani.

"Van részünkről egyfajta sorsra hagyatkozás, mindennek eljön a maga ideje. Az első lépés, amiről beszéltünk, hogy legyen egy közös fészek, ahova mindketten hazajárunk, és azt mondjuk, ez az otthonunk" - nyilatkozta akkor Ákos.

Sőt, még augusztusra is terveztek egy újabb olaszországi utat, hogy a sok munka közepette együtt tudjanak tölteni egy kis időt.

Mindez rendkívül furcsa annak fényében, hogy a Blikk cikke szerint Eszter és Ákos már hetekkel ezelőtt különköltöztek. A pár szakításáról egy évvel ezelőtt is szárnyra kapta a pletykák, Eszter viszont akkor egy Facebook-bejegyzésben cáfolta a híreket, és állította, évtizedekig együtt lesznek kedvesével.

Az élet sajnos másként hozta, de mivel vita és harag nélkül váltak el, talán a búcsú mégsem végleges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?